Δύσκολες ώρες για τον Πλεύρη! Άγριες αποδοκιμασίες στα Χανιά

Γιουχαΐσματα από τους υγειονομικούς

Ανεπιθύμητος σε όλα τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας φαίνεται πως είναι ο Θάνος Πλεύρης, καθώς και στο Νοσοκομείο Χανίων ο υπουργός Υγείας έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, γιουχαΐσματα και κινητοποιήσεις.

Ο υπουργός, ο οποίος επισκέφτηκε τα Χανιά, δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από τους εργαζομένους οι οποίοι ζήτησαν να πάρει πίσω την απόφασή του με την οποία βρέθηκαν εκτός εργασίας. Οι εργαζόμενοι ξεδίπλωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα. «Οι αναστολές δεν έφεραν υγεία, κόλλησαν και νόσησαν μέχρι και τα φορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από αυτά.

«Δέκα μήνες έχουμε να δουλέψουμε, 10 μήνες είναι αυτοί. Έχουμε παιδιά, δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας. Πεινάμε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να σκοτώσουμε για να ζήσουμε; Να κλέψουμε; Τι πρέπει; Να βγει ένας να μας πει» είπε εξοργισμένος υγειονομικός σε αναστολή, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην κινητοποίηση.

Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος ο υπουργός παρέστη σε συζήτηση με μέλη της διοίκησης, του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού και εκπροσώπων των εργαζομένων.

Στη σύσκεψη δεν επιτράπηκε η παρουσία ΜΜΕ. «Τα όποια κενά υπάρχουν σε γιατρούς σε νοσοκομεία ή ΚΥ είναι θέμα επιχειρησιακό που μέσω των ΥΠΕ προσπαθούμε να λύσουμε, με το βάρος να πέφτει σε περιοχές με μεγάλη ένταση τουρισμού» είπε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση για την έλλειψη γιατρού στην Παλαιόχωρα, ενώ προανήγγειλε ακόμα προσλήψεις μονίμων στο ΕΣΥ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα