Καταγγελία-σοκ στον Πλεύρη για διπλό θάνατο τύπου Πάτρας!

Ο Κ. Μπακαλάκης περιγράφει πώς έχασε τη γυναίκα του και το παιδί που κυοφορούσε, εξαιτίας ιατρικών λαθών

Ο τραγικός θάνατος του 49χρονου έξω από το Νοσοκομείο της Πάτρας «ξύπνησε» μνήμες στον Κώστα Μπακαλάκη από την Αλεξανδρούπολη: Ο ίδιος με επιστολή-καταπέλτη περιγράφει πώς πέθαναν η γυναίκα του και το παιδί που κυοφορούσε εξαιτίας λαθών στο νοσοκομείο της πόλης του Εβρου πριν από ενάμιση χρόνο.

Ο Κώστας Μπακαλάκης με την επιστολή του, όπου καταγγέλλει με συγκλονιστικό τρόπο τον χαμό της γυναίκας του και του παιδιού που κυοφορούσε, εξαιτίας, όπως αναφέρει ο ίδιος, της αδιαφορίας του προσωπικού του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, απευθύνθηκε χθες στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κ. Πλεύρη, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έχασα εντελώς άδικα τη γυναίκα μου, ηλικίας 37 ετών, και το αγέννητο παιδί μου, που, αν και η σύζυγός μου ήταν εφτά μηνών έγκυος, ζύγισε 2.200 γραμμάρια, δηλαδή απολύτως βιώσιμο, από σωρεία λαθών και απερίγραπτης αδιαφορίας των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η εφημερεύουσα ιατρός έβλεπε την έγκυο στον έβδομο μήνα σύζυγό μου να σφαδάζει από πόνους και διέγνωσε… ουρολοίμωξη, μη λαμβάνοντας υπόψη της κανένα απολύτως ιατρικό στοιχείο, ούτε καν την αρνητική καλλιέργεια ούρων. Την άφησε να σφαδάζει από πόνους αβοήθητη σε ένα απομακρυσμένο δωμάτιο, δίνοντάς της μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου για να τηλεφωνήσει στις νοσηλεύτριες και αφού απομάκρυνε όλους εμάς τους συγγενείς με το πρόσχημα του Covid, θαρρείς και εγώ δεν κοιμόμουν στο ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα μου, δεν ζούσα στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα μου. Αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει από αιμορραγία αβοήθητη και μόνη η γυναίκα μου και το παιδί μου που κυοφορούσε. Ποιoς ενδιαφέρθηκε για τον θάνατο των δύο αυτών ανθρώπων; Κανείς απολύτως. Η Κεντρική Διοίκηση, κ. Πλεύρη, απλά διέταξε μία ΕΔΕ, ο εισαγγελέας μία προανάκριση και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ την ιατρό που επιλήφθηκε της συζύγου και του παιδιού μου, δίνοντάς της ακαδημαϊκή θέση».

Και ολοκληρώνει: «Ποιον ένοιαξε για τον θάνατο των δύο αυτών ανθρώπων; Ποιον ένοιαξε για την κοινή γνώμη των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης, που βράζουν από οργή για τον θάνατό τους, ποιον ένοιαξε, αν και εφόσον στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης παρέχονται ορθές ιατρικές υπηρεσίες; Κανέναν, δυστυχώς! Γιατί τόση αδιαφορία, κύριε υπουργέ;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα