ΤΖΟΚΕΡ: Ένα δελτίο για πολλές κληρώσεις

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί πώς θα συμμετέχετε σε συνεχόμενες κληρώσεις στη διάρκεια των διακοπών 

Τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις κληρώσεις και να διεκδικούν τα έπαθλα του παιχνιδιού, ακόμη και όταν κάνουν διακοπές, δίνει το ΤΖΟΚΕΡ στους παίκτες, μέσω των συνεχόμενων κληρώσεων. Έτσι, με το ίδιο δελτίο μπορούν να παίρνουν μέρος σε πολλές κληρώσεις, από όπου κι αν βρίσκονται.  

Όπως εξηγεί ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελάτος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Πελασγίας 113 στο Περιστέρι, «οι συνεχόμενες κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ λύνουν τα χέρια στους παίκτες, καθώς με ένα δελτίο μπορούν να συμμετέχουν σε πολλές κληρώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Αρκετοί από τους πελάτες του καταστήματος μας φροντίζουν να συμπληρώνουν στο δελτίο τους το πεδίο με τις συνεχόμενες κληρώσεις, ώστε να διεκδικούν όλα τα έπαθλα για το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσουν. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Συμπληρώνουν τους αριθμούς που επιθυμούν στο δελτίο τους και στη συνέχεια επιλέγουν τον αριθμό συνεχόμενων κληρώσεων που θέλουν. Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού είναι τρεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Υπολογίζουν πόσες ημέρες θα βρίσκονται σε διακοπές και επιλέγουν τον ανάλογο αριθμό συνεχόμενων κληρώσεων».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελάτος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ

Περισσότερα από 1.500.000 ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Αγγελάτου λειτουργεί από το 2002,  με το ΤΖΟΚΕΡ, όπως αναφέρει,  να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών του. «Αρκετοί από τους πελάτες μας συμμετέχουν σε όλες τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και όχι μόνο στα μεγάλα τζακ ποτ. Η κλήρωση της Κυριακής αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 1.500.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν καταθέσει τα δελτία τους», σημειώνει ο κ. Αγγελάτος. «Τις Παρασκευές και το Σαββατοκύριακο, δηλαδή τις ημέρες που πολλοί ξεκινούν τις διακοπές τους, πριν αναχωρήσουν για τον καλοκαιρινό τους προορισμό κάνουν μια στάση στο κατάστημά μας για να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ με συνεχόμενες κληρώσεις», προσθέτει ο κ. Αγγελάτος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα