Δύο παππούδες και δύο Πακιστανοί στη λίστα των βιαστών της 12χρονης

Ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας έστειλε και τον 82χρονο φίλο του στην ανήλικη…

Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκαν χθες ακόμη τέσσερις άνδρες που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον 63χρονο παιδόφιλο που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια πριν από μερικές ημέρες για χυδαία μηνύματα που έστειλε σε ανήλικη, για έναν 82χρονο φίλο του και για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 43 και 46 ετών, τους οποίους υπέδειξε το 12χρονο κορίτσι στους αστυνομικούς ως βιαστές του.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας φέρεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 82χρονο, στον οποίο και γνώρισε την ανήλικη προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Χειροπέδες

Τους τέσσερις άνδρες, για τους οποίους είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα, συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ χθες το μεσημέρι. Στις αρχές του μήνα η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε επιπλέον οκτώ συλλήψεις, εκ των οποίων οι επτά κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των μέχρι στιγμής συλληφθέντων για την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση να ανέρχεται σε 36.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα του μήνα, οπότε ήρθε στο φως η υπόθεση του 63χρονου από την Ομόνοια, έγινε γνωστό πως συνδέεται με εκείνη του Κολωνού. «Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία οδήγησαν και στις οκτώ τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι επτά προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση έχει αναφερθεί και σε ακόμα τρία άτομα, τα οποία έχει «φωτογραφήσει» και είναι Ελληνες. Εχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα, εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο.

Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας τη φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει. Ολα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας» είχε τονίσει σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας πριν από μερικές ημέρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα