Κατά παραγγελία τα βίντεο της διαπόμπευσης των δύο ΑμεΑ

Κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση σε live streaming στο κανάλι του στο YouTube μια 21χρονη και έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση, έχοντας ανεβάσει 554 βίντεο για 22.700 συνδρομητές

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση σε live streaming στο κανάλι του στο YouTube μια 21χρονη και έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση.

Ο αδίστακτος σαδιστής είχε ανεβάσει στο διαδικτυακό του κανάλι συνολικά 554 βίντεο και είχε, ούτε έναν, ούτε δύο, 22.700 συνδρομητές, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν τα εξοργιστικά βασανιστήρια σε βάρος ατόμων με ειδικές ανάγκες. Οι θεατές του live streaming της φρίκης ικανοποιούσαν τις σαδιστικές ορέξεις τους στα κορμιά των ανθρώπων που θα έπρεπε να έχουν την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών της Πολιτείας και όχι να εξευτελίζονται στο διαδίκτυο.

Οι σαδιστές θεατές πλήρωναν έως και 1.000 ευρώ ανά «challenge» για να δουν ξύλο με γάντια του μποξ, χτυπήματα με τέιζερ, γιαουρτώματα, ξύρισμα μαλλιών και φρυδιών, ακόμα και σεξουαλικές πράξεις ανάμεσα σε άτομα που δεν είχαν τη δυνατότητα να καταλάβουν ότι εξευτελίζονταν σε ζωντανή σύνδεση.

Ο Λευτέρης, ο ιδιοκτήτης του διαδικτυακού καναλιού της φρίκης, με έδρα στο σπίτι του στο Κερατσίνι, είχε «τιμοκατάλογο» με ποσά τα οποία πλήρωναν οι θεατές για να παρακολουθούν τα βασανιστήρια των ΑμεΑ. Πληρώνοντας 20 ευρώ, ένας από τους «πρωταγωνιστές» του καναλιού θα χτυπούσε με εκκενωτή ηλεκτρικής εκκένωσης taser «συμπρωταγωνιστή» του. Μάλιστα είχε δύο διαφορετικά τέιζερ, ένα ελαφρύ και ένα άλλο, πολύ πιο δυνατό.

Αλλοι πλήρωναν χρηματικά ποσά για σφαλιάρες ή χτυπήματα με ζώνη. Σε μία περίπτωση ένα από τα θύματα του 42χρονου, όταν είχε πει σε μια ζωντανή μετάδοση ότι θέλει να αποχωρήσει, ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών! «Τον κρατάει εκεί με απειλές και βία. Δηλαδή όσες φορές έχει πει στο stream ότι θα φύγει και θα πάει σε άλλο stream, έχει φάει ξύλο μέσα στο stream. Τις περισσότερες φορές που έφαγε δυνατό ξύλο» κατήγγειλε πρώην συνδρομητής του διαδικτυακού καναλιού του 42χρονου.

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο κανάλι του κατηγορουμένου συνεργάτης του φαίνεται να αγκαλιάζει και να θωπεύει την 21χρονη κοπέλα με νοητική υστέρηση, ενώ σε άλλο βίντεο χρήστης του καναλιού ζητά να χτυπηθεί ο 25χρονος ΑμεΑ με taser για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Σε ακόμα ένα βίντεο ο 42χρονος εμφανίζεται να κουρεύει την 21χρονη σε ζωντανή μετάδοση. Στη συνέχεια, με πληρωμένη εντολή από θεατή, μια συνεργάτιδα του Λευτέρη τής ξυρίζει τα φρύδια με ξυράφι. Σε άλλο περιστατικό έβαλε το κεφάλι νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας πατώντας το καζανάκι, ενώ όσοι παρακολουθούσαν το live ξεσπούσαν σε γέλια!

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας συνέλαβαν τον 42χρονο επ’ αυτοφώρω το περασμένο Σάββατο, την ώρα που μετέδιδε ζωντανά «challenges» στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, εξύβριση, μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και παράβαση του νόμου περί όπλων, και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Νοητική υστέρηση

Τα δύο θύματα του ίδιου και των συνεργατών του, ο 25χρονος και η 21χρονη, που είναι άτομα με νοητική υστέρηση, θα εξεταστούν από ιατροδικαστή. Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Αλλες φορές υποχρεώνονταν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ σε μια περίπτωση είχαν βάλει την κοπέλα να γλείφει τα πόδια άλλου ατόμου.

Η συστηματική κακοποίηση των δύο νέων άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο 42χρονος φιλοξενούσε σε άλλο δικό του σπίτι-τρώγλη στα Καμίνια τους «πρωταγωνιστές» του καναλιού του στο YouTube, τους δύο νέους με νοητική υστέρηση, καθώς και άλλα άτομα με ειδικές ανάγκες, στους οποίους πρόσφερε ένα πιάτο φαγητό και χαρτζιλίκι ως αμοιβή για τον δημόσιο εξευτελισμό τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα