«Βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας»

Σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα των 20χρονων δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην εθνική τραγωδία των Τεμπών

Ράγισαν και οι πέτρες με την ανάρτηση που έκανε ο πατέρας των 20χρονων δίδυμων κοριτσιών, από το Καστράκι Καλαμπάκας, που έχασαν τη ζωή τους στην εθνική τραγωδία των Τεμπών. Τη Θώμη και τη Χρύσα ακολούθησε στον θάνατο και η ξαδέρφη τους Αναστασία που επέβαινε μαζί τους στη μοιραία αμαξοστοιχία. Με αφορμή την ονομαστική του εορτή ο Νίκος Πλακιάς έκανε μία ανάρτηση, εξηγώντας πως δεν μπορεί να γιορτάσει χωρίς τα κορίτσια του.

«Του αγίου Νικολάου σήμερα. Πολλοί από σας σκέφτονται εάν πρέπει να μου ευχηθούν ή όχι. Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες, απλώς να με βοηθήσουν και να γνωρίζω ότι νοιάζεστε για μένα. Το γνωρίζω, βλέπω στα πρόσωπά σας τις εκφράσεις σας. Πώς να γιορτάσω όταν αύριο δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά τους στη σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους. Δεν θα ακούσω: “Μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”. Δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν…, δεν…, δεν… ατέλειωτα» έγραψε ο χαροκαμένος πατέρας. Ο ίδιος ζήτησε από τους φίλους του να βάλουν τρία στολίδια στο δέντρο για τα κορίτσια, δύο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία.

«Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δύο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων», είπε και κατέληξε: «Κάντε το και όταν θα είμαι πολύ δυνατός θα βάλω εγώ το αστέρι στο δέντρο του σπιτιού μου για όλους εσάς. Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας, σαν να είναι το τελευταίο. Γιατί, εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Υπενθυμίζεται πως οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέρφη Αναστασία Πλακιά έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με τρένο για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Τα τρία κορίτσια είχαν βγάλει εισιτήριο για το πέμπτο βαγόνι, ωστόσο δεν υπήρχαν κενές θέσεις. Ετσι, τη στιγμή της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών βρίσκονταν στο κυλικείο, στο πρώτο βαγόνι, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα