Θρίλερ η εξαφάνιση της εγκύου

H 41χρονη (τριών μηνών και μητέρα ενός παιδιού), χάθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς και πλέον υπάρχουν βάσιμοι φόβοι για τη ζωή της, σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της Γεωργίας, η οποία αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα, από την Πρωτοχρονιά, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει πλέον το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν βάσιμοι φόβοι για τη ζωή της.

Η Γεωργία, που είναι έγκυος τριών μηνών και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών, πέρασε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με τον σύντροφό της στο σπίτι του στην Καλαμαριά και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε, δίχως να αφήσει πίσω της κανένα στοιχείο. Από τα πρώτα 24ωρα της εξαφάνισής της είχε εκδοθεί Missing Alert, αλλά πλέον την υπόθεση ερευνούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, καθώς υπάρχει ανησυχία πως κάτι κακό τής έχει συμβεί. Η γυναίκα φέρεται ότι έστειλε από το κινητό της τηλέφωνο δύο μηνύματα, ένα προς τον σύντροφό της και ένα στη μητέρα της.

Στο μήνυμα προς τον σύντροφό της εμφανίζεται απολογητική επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. «Καλημέρα, αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις, σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω», έγραφε το μήνυμα.

Όμως, όπως λένε συγγενείς της, το ύφος και η σύνταξη δεν θυμίζουν τη Γεωργία, υποστηρίζοντας πως η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ αυτά τα χρήματα. Ο σύντροφός της απάντησε με το εξής μήνυμα: «Καταρχάς, γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον, τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;» Η γυναίκα δεν απάντησε και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και πήραν το κινητό του τηλέφωνο για να εξετάσουν και άλλα στοιχεία από παλαιότερα μηνύματα της αγνοουμένης. Μάλιστα, το κινητό έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών. Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται ότι έστειλε η Γεωργία πριν εξαφανιστεί έχουν όντως σταλεί από εκείνη…

Παράλληλα, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κινητού της τηλεφώνου, που θα δείξει με ποιους μιλούσε λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της. «Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι σε μένα. Η σχέση μας ήταν πολύ καλή, εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να τη βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή» δήλωσε ο σύντροφός της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα