Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 51χρονο

Η στυνομία συνεχίζει να κρατά ως ύποπτο τον κρεοπώλη Σ.Ρ. για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, καθώς θεωρεί ότι ήδη έχει σχεδιάσει τη φυγή του

Φως στο σκοτεινό θρίλερ εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου προσπαθούν να ρίξουν τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, την ώρα που ο 51χρονος χασάπης Σ.Ρ. εξακολουθεί να κρατά το στόμα του κλειστό και να αρνείται ότι αυτός ευθύνεται για όλα όσα έχουν συμβεί στον νεαρό άνδρα.

Χθες ο 51χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια του Μεσολογγίου και καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του. Ωστόσο, λίγα λεπτά αφότου αφέθηκε ελεύθερος, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν, αυτή τη φορά για την υπόθεση της εξαφάνισης.

Οι ανακριτικές Αρχές εξαντλούν κάθε περιθώριο για να τον έχουν στα χέρια τους, αφού θεωρούν βέβαιο πως, αν αφεθεί ελεύθερος, έχει ήδη προσχεδιάσει τη φυγή του. Και αυτό επειδή φοβάται ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα «τεκμήρια» στο κατασχεμένο μαύρο τζιπάκι, αλλά και θα ανακτηθούν τα σβησμένα δεδομένα από το κινητό του τηλέφωνο, όπως ο χάρτης της διαδρομής, τα μηνύματα και η συνομιλία που είχε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με τον 31χρονο πριν από το μοιραίο ραντεβού.

Τα πρώτα στοιχεία από την άρση απορρήτου για τα κινητά τηλέφωνα δείχνουν ότι ο εξαφανισμένος άνδρας είχε μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων με τον 51χρονο κρεοπώλη, ο οποίος άφησε το κινητό του στο σπίτι και πήγε να παραλάβει τον Μπάμπη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί η διαδρομή που ακολούθησε εκείνο το βράδυ από τις κεραίες. Ο 51χρονος είχε όμως ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο και οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να σπάσουν τους κωδικούς και να το ανοίξουν για να μπορέσουν να δουν τη διαδρομή που ακολούθησε.

Το smartwatch

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το smartwatch του αγνοουμένου, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην άκρη του νήματος… Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «δημοκρατίας», οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή μαρτυρία ντόπιου που το ίδιο απόγευμα φέρεται ότι είδε τον κρεοπώλη να αγοράζει από κατάστημα του Μεσολογγίου είδη καθαρισμού… Μάλιστα, υπέδειξε και συγκεκριμένο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στο νοσοκομείο της πόλης.

Η οικογένεια του 31χρονου πάντως θεωρεί βέβαιο πως ο Μπάμπης έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας καθώς ο χασάπης έχει αφήσει πολλά σκοτεινά σημεία στις αντιφατικές καταθέσεις του. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στο πρόσωπο του κρεοπώλη, αναζητώντας απαντήσεις για την εξαφάνιση του 31 ετών Μπάμπη που ακόμα αγνοείται. Για την ουσία της υπόθεσης, λοιπόν, για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Μπάμπης, ο κρεοπώλης φέρεται ότι είπε τώρα: «Από την ώρα που τον άφησα και για μία ώρα ώσπου να πάω στο σπίτι μου δεν μπορώ να θυμηθώ πού ήμουν και τι έκανα, καθώς είχα κάνει χρήση χασίς»!

Ερημικό σημείο

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με αυτά που είπε αρχικά στους αστυνομικούς ο κρεοπώλης, άφησε τον 31 ετών Μπάμπη σε ένα ερημικό σημείο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (ΤΕΙ Μεσολογγίου) κι έφυγε. Σύμφωνα με τον κρεοπώλη, εκεί στην ερημιά ο Μπάμπης θα συναντούσε έναν άλλον φίλο του και θα πήγαιναν για κυνήγι. Ωστόσο, ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται ότι κινήθηκε σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που ο ίδιος κατέθεσε στις Αρχές. Στο πλαίσιο της έρευνας έχει βρεθεί μια σειρά από βίντεο, τα οποία αναλύουν οι αστυνομικοί για να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Την ίδια ώρα, κανένα σημάδι ζωής του εξαφανισμένου Μπάμπη δεν έχουν φέρει οι έρευνες που γίνονται μετά την εξαφάνισή του, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν με αγωνία μια καλή είδηση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα