Εξανεμίζονται οι ελπίδες για τον Μπάμπη Κούτσικο

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου παραμένουν άκαρπες, θυμίζοντας την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Αλεξ στη Βέροια, που δεν βρέθηκε ποτέ

Χθες, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου παρέμεναν άκαρπες, εξανεμίζοντας τις ελπίδες των συγγενών του να βρεθεί ζωντανός, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εξέφραζε φόβους ότι ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση παρόμοια με εκείνη του μικρού Αλεξ, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ!

Ο 11χρονος Αλεξ Μεσχισβίλι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου 2006, δέχθηκε τα θανάσιμα χτυπήματα μιας παρέας «σκληρών» στη Βέροια, που αποτελείτο από δύο αδέλφια Ελληνόπουλα, έναν Αλβανό, έναν Βορειοηπειρώτη και έναν Ρουμάνο, ηλικίας -τότε- 11 έως 13 ετών. Ωστόσο, σχεδόν 18 χρόνια μετά την εξαφάνιση του άτυχου αγοριού, παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται θαμμένο το άψυχο σώμα του! Στη θέση της Νατέλα Ιτσουαΐτζε, μητέρας του μικρού μαθητή, βρέθηκε το 2012 η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία εξακολουθεί να αναζητά τη σορό του παιδιού της έντεκα χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε από προσώπου γης το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς και, έπειτα από επισταμένες έρευνες της Αστυνομίας, συνελήφθη ο 80χρονος οικογενειακός φίλος της χαροκαμένης γυναίκας, ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» της συμμορίας που απήγαγε και δολοφόνησε τον αδικοχαμένο νεαρό. Πάντως, και στις δύο προαναφερόμενες περιπτώσεις υπήρξε καταδίκη των δραστών, παρόλο που δεν βρέθηκε πτώμα.

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο “κάδρο” τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Εχει ενεργοποιηθεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή, και θα πάρουν μέρος στις έρευνες για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Αλεξ στη Βέροια. Μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός…» δήλωσε ο Γιώργος Τσούκαλης με αφορμή τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, που συνεχίζονται για 13η μέρα στην περιοχή του αεροδρομίου, στο Μεσολόγγι, με drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες.

Στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών Αρχών παραμένει ο 50χρονος κρεοπώλης, που είδε τελευταίος τον αγνοούμενο νεαρό. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών «ξεψαχνίζουν» το κινητό του, στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν όλα τα δεδομένα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα