Σε κρίσιμη κατάσταση το ζεύγος Μαυρομμάτη

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.
Η κατάσταση της υγείας του 82χρονου γνωστού αθλητικογράφου παρουσίασε επιδείνωση χθες και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής έχοντας θερμικά εγκαύματα βαθέος, μερικού και ολικού πάχους στο 18% της επιφάνειας του σώματός του. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια, και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται και η σύζυγός του, πρώην ηθοποιός Ρένα Βενιέρη, που φέρει εγκαύματα στο 40% της επιφάνειας του σώματός της.

Φωτιά

Οι γιατροί δίνουν μάχη να τους βοηθήσουν, καθώς εισέπνευσαν μεγάλες ποσότητες καπνού από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αναγνωστοπούλου. Η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από κάποια κατσαρόλα, που είχαν αφήσει σε ξεχασμένο ανοιχτό μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας. Τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμούνταν.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε ασθενοφόρο, που τους μετέφερε στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Αρχικά οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασής της. Μετά την επιδείνωση της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και ο Μανώλης Μαυρομμάτης, ο οποίος δίνει μαζί με τη σύζυγό του μάχη για τη ζωή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα