«Με βίαζε από 11 ετών ο 57χρονος εργοδότης της μητέρας μου»

Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες μιας 21χρονης -σήμερα- κοπέλας για μεγαλογαιοκτήμονα. Αρνείται τα πάντα ο κατηγορούμενος και μιλά για εκβιασμό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μιας 21χρονης -σήμερα- κοπέλας, την οποία φέρεται ότι βίαζε σε ξενοδοχεία του Βόλου και της Λάρισας από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων!

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που έπεσε θύμα βιασμού από τον γαιοκτήμονα εργοδότη της μητέρας της, η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε ότι ο 57χρονος της όρμησε με πονηρές διαθέσεις στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου του και εκτόνωσε πάνω της τις διεστραμμένες ορέξεις του. «Στα 11 μου χρόνια μού είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητό του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε» περιέγραψε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Παράλληλα, τόνισε πως από εκείνη τη στιγμή ο 57χρονος μεγαλογαιοκτήμονας την πήγαινε σε ξενοδοχεία του Βόλου και της Λάρισας, όπου τη βίαζε. Πρόσθεσε, δε, ότι ο ρεσεψιονίστ δεν ζητούσε καν ταυτότητα προκειμένου να διαπιστώσει ότι ήταν ανήλικη. Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η 21χρονη -σήμερα- κοπέλα, η μητέρα της ξεκίνησε να δουλεύει ως εργάτρια γης στα χωράφια του 57χρονου το 2012 και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019.

Με τον καιρό ο κατηγορούμενος κέρδισε την εμπιστοσύνη της και ανέπτυξαν φιλική σχέση, ενώ τις επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι τους. Ο εφιάλτης της 21χρονης ξεκίνησε το 2014, όταν ο εργοδότης της μητέρας της, με πρόσχημα ότι θα πήγαιναν να ξεφορτώσουν αγροτικά υλικά, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο, όπου την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Παρά την αντίστασή της, συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, ώσπου τη βίασε στην καρότσα του οχήματος!

Ο 57χρονος, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις κατηγορίες του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η οικογένεια της κοπέλας την εκμεταλλεύεται «για να βγάλει 80.000 ευρώ», όπως είπε. «Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμηση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένω την αθώωσή μου» δήλωσε, μιλώντας στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανίστηκαν η 21χρονη και η μητέρα της.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πλεκτάνη σε βάρος του: «Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες, αλλά η συγκεκριμένη, όπως παρουσιάζεται, ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000 ευρώ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην Αστυνομία, στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται. Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια, και αυτά πλημμυρισμένα, “πανάκριβο” κινητό των 100 ευρώ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντιόνταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση».


«Η αθωότητά μου θα αποδειχθεί περίτρανα»

Σύμφωνα με τον γαιοκτήμονα, η εισαγγελέας εκτίμησε όλα τα παραπάνω στοιχεία και εισηγήθηκε την απαλλαγή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. «Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. (…) Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή» κατέληξε ο 57χρονος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα