Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων γνωστοποιεί ότι κλείνει σήμερα και αύριο Δευτέρα ο Εθνικός Κήπος λόγω έκτακτων μέτρων ασφαλείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατόπιν εντολής της αστυνομίας, ο Εθνικός Κήπος θα παραμείνει κλειστός σήμερα Κυριακή 16 Νοεμβρίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος της ημέρας.
Σήμερα, Κυριακή, αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, γεγονός που θέτει σε επιφυλακή τις αστυνομικές αρχές. Τη Δευτέρα, στο κέντρο της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία για την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, γεγονός που επίσης απαιτεί αυξημένη αστυνόμευση και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να προγραμματίσουν εγκαίρως τις επισκέψεις τους και να λάβουν υπόψη τις αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας του Εθνικού Κήπου.


