Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και δηλώνουν έτοιμοι για κλιμάκωση αν δεν υπάρξουν απαντήσεις στα αιτήματά τους έως την Τετάρτη
Σταθερή παρουσία στα σημεία των μπλόκων
Σε τέσσερα βασικά σημεία γύρω από τη Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να βρίσκονται οι αγρότες, διατηρώντας τα μπλόκα που έχουν στήσει σε Μάλγαρα, Δερβένι, Πράσινα Φανάρια και Χαλκηδόνα.
Όπως δηλώνουν, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και δεν αποκλείουν περαιτέρω ενέργειες, εφόσον δεν λάβουν απαντήσεις στα αιτήματά τους έως την Τετάρτη.
Προσωρινοί αποκλεισμοί δρόμων
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, οι αγρότες προχώρησαν και σήμερα σε αποκλεισμό της εισόδου της πόλης στα διόδια των Μαλγάρων για περίπου μιάμιση ώρα, ενώ στη Χαλκηδόνα ο αποκλεισμός διήρκεσε τρεις ώρες.
Ενιαία στάση και σκέψεις για νέα κινητοποίηση
Κοινή είναι η στάση όλων των αγροτικών μπλόκων στη Θεσσαλονίκη, με τους συμμετέχοντες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στο απεργιακό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, ενισχύοντας έτσι την πίεση προς την κυβέρνηση.


