Το παράνομο παιχνίδι δεν κράτησε για πολύ!
Κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο λειτουργούσαν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια», εντοπίστηκε μέσα στο τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και πιο συγκεκριμένα δύο εργαζόμενες του καταστήματος (η προσωρινά υπεύθυνη και μία υπάλληλος) καθώς και δύο πελάτες. Παράλληλα, αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της τον χώρο.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, ανάλογα με τη συμμετοχή τους στην υπόθεση.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης (server) που φέρεται να χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή των παράνομων παιχνιδιών, καθώς και 340 ευρώ.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, κατά τον έλεγχο για παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας δεν επιδείχθηκε ο πίνακας προσωπικού. Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα ενημερωθεί το αρμόδιο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


