Ώρα να αντιδράσουν οι βουλευτές της Ν.Δ.

Όλες οι προβληματικές και νοσογόνες καταστάσεις στην καθημερινή ζωή και την πολιτική δεν μπορούν να παρατείνονται επ’ άπειρον. Αν αφεθούν να εξελίσσονται ως έχουν, καταλήγουν στην καταστροφή. Αυτό θα συμβεί και στην πατρίδα μας, αν αφεθεί ανεξέλεγκτο το καθεστώς του υποκλοπέα πρωθυπουργού.

Δεν είναι μόνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης που βρέθηκε στο στόχαστρο του παρακρατικού συστήματος, το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι παρακολουθούμενοι στην Ελλάδα είναι πολλές χιλιάδες κι ένας Θεός ξέρει με ποια κριτήρια έχει μπει η ζωή τους στο στόχαστρο του μητσοτακικού «Μεγάλου Αδελφού».

Οι θεσμοί, το πολιτικό σύστημα, η κοινωνία ολόκληρη βρίσκονται στο έλεος μιας εξουσίας που δείχνει να μην υπολογίζει τίποτε άλλο εκτός από τη διαιώνιση της ύπαρξής της και την αύξηση της ισχύος της.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. που χειροκροτούσαν εχθές τον υποκλοπέα πρωθυπουργό έχουν ευθύνη απέναντι στη συνείδησή τους, στον λαό και στο έθνος να αντιδράσουν. Οταν παραβιάζονται οι νόμοι και ο καταστατικός χάρτης του κράτους, που προνοεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές οποιεσδήποτε δικαιολογίες περί… κομματικής πειθαρχίας. Η κομματική πειθαρχία έχει μηδενική αξία μπροστά στις ελευθερίες των Ελλήνων, στο δικαίωμά τους στην ιδιωτικότητα και στην προστασία του πολιτεύματος από την εξουσιομανία που επιδεικνύουν οι ανασφαλείς ηγετίσκοι που πάσχουν από ποικίλα μεσσιανικά σύνδρομα.

Η «δημοκρατία» δεν επιθυμεί να υποδείξει σε ενήλικους ανθρώπους, εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού, πώς να αντιδράσουν. Απλώς επισημαίνουμε ότι πρέπει να εκδηλωθεί αντίδραση ώστε να σωθούν η τιμή της πατρίδας, η αξιοπρέπεια της παράταξης αλλά και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν είναι δυνατόν να χρεώνονται τόσο πολλοί άνθρωποι τη μικρότητα και τις παράνομες μεθοδεύσεις μιας ανυπόληπτης εξουσιαστικής σέχτας που νομίζει ότι μπορεί να κάνει εσαεί αθλιότητες δίχως να βρίσκει αντιστάσεις.

Η παράταξη της Κεντροδεξιάς υπάρχει για να υπηρετεί το έθνος και τον λαό, όχι το καθεστώς Μητσοτάκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα