ΜΠΑ_28-08-2012

ΚΑΛΟ χειμώνα (διακοπές τέλος!), αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτή η αυτονόητη ευχή θα πιάσει τόπο! Με τέτοια μέτρα (19,5 δισ., παρακαλώ!) κανείς δεν ξέρει τι θα γίνεται στην Ελλάδα μας τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο…

ΑΝ ΔΕΝ απατώμαι, τίποτα απ’ αυτά που κυοφορούνται και σχεδιάζονται δεν ήταν στην προγραμματική συμφωνία των τριών αρχηγών που οδήγησε στη συγκυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. (Αλλαξε κάτι και δεν το… μάθαμε;)

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ πει δέκα χιλιάδες φορές (και θα το ξαναπούμε άλλες τόσες αν χρειαστεί) ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλες περικοπές. Είναι στα όριά της! Κάποιοι ωστόσο επιμένουν σε έναν δρόμο που οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν ήταν ποτέ τόσο απογοητευμένος και τόσο απαισιόδοξος για το μέλλον του. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει όταν βλέπει ότι όλα όσα είχαν ειπωθεί προεκλογικά ήταν λόγια του αέρα. Δυστυχώς!

ΛΙΠΟΣ δεν υπάρχει πια, έχει καεί! Οι συνταξιούχοι ζουν σχιζοφρενικές καταστάσεις με τα φάρμακά τους. Το κράτος είναι διαλυμένο. Οι μισθωτοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα παραμιλούν, μη γνωρίζοντας τι θα τους ξημερώσει. Η απελπισία κυριαρχεί παντού.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ βράζουν, οι βουλευτές είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα. Σκεφθείτε μόνο τι έλεγαν οι πάντες τη νύχτα της 6ης Μαΐου και τι λένε τώρα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του σε ό,τι έρχεται. (Γιατί έρχεται, το βλέπουν όλοι…)

ΔΕΝ γνωρίζω αν ήταν διπλωματικός πλεονασμός αυτό που είπε ο Σαμαράς («ουδείς αναμάρτητος»!) για την παλιά αντιμνημονιακή του στάση, εγώ πάντως ανατρίχιασα! Με έλουσε κρύος ιδρώτας εν μέσω καύσωνα…

ΚΑΤΑ τα άλλα, νομίζω (πιστεύω!) ότι το ραντεβού του πρωθυπουργού με τη Frau Μέρκελ στο Βερολίνο πήγε εξαιρετικά καλά! Για τη Γερμανίδα καγκελάριο κυρίως…

ΤΙ να λέμε τώρα για το «λάθος φάρμακο» που σκοτώνει τον ασθενή αντί να τον σώζει. Για τον «φαύλο κύκλο της ύφεσης»! Αφού οι δάνειες δυνάμεις απαιτούν να θυσιαστούμε για το συμφέρον τους, θα θυσιαστούμε! Και θα καταθέσουμε και στεφάνι στον Αγνωστο Στρατιώτη.

ΕΒΛΕΠΑ (σε φωτογραφίες) την Ελένη Μενεγάκη και τον σύντροφό της Ματέο να ποζάρουν μπροστά σε ιδιωτικό lear jet που τους μετέφερε μες στη χλιδή από τη Σκιάθο στην Αθήνα και σκεφτόμουν: «Μα, δεν ντρέπονται;». Δεν διαβάζουν στις εφημερίδες ότι πολίτες αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν να πληρώσουν την Εφορία;

ΝΑ μαζευτούν (παρακαλώ) κάποιοι εφοπλιστές που προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και τα πλούτη τους. Με τα πάρτι τους στα super yachts τους. Να μαζευτούν!

Χ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα