ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτη 16.10.2018

➥ Πρέπει να την έχεις τη δημοφιλία, βρε παιδί μου. Να την παίζεις στα δάχτυλα ώσπου να γίνει λάστιχο, σαν το κορίτσι-λάστιχο στα τσίρκα του Πεκίνου. Ο λόγος για τον Αντώνη Κοτσακά, του βαθέος ΠΑΣΟΚ, που ήταν συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου την εποχή του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας.

➥ Καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις του ο Αντώνης Κοτσακάς παίζει την πολιτική στα δάχτυλα, όπως ο Νικολό Παγκανίνι το δοξάρι του βιολιού του. Και στην πασοκάρα τα κατάφερνε και στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ρέστα. Βγήκε πρώτος στις συριζιάνικες εκλογές για την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

➥ «Εκπληξη η πρωτιά Κοτσακά (του “βαθέος ΠΑΣΟΚ”) στην Πολιτική Γραμματεία» έγραψε η «δημοκρατία». Εκπληξη τω όντι. Πάνω που λες ότι μας άφησε χρόνους η πρασινάδα πάνω στην οποία έβοσκαν όντα σαν τον Ακη, τον Μαντέλη και τον Τσουκάτο, τσουπ! Ξεπετάγεται ολοζώντανη!

➥ Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι αβυσσαίο πλάσμα. Εχει τον απέθαντο και προσαρμόζεται εύκολα. Ασε που μεταλλάσσεται, μετονομάζεται, μεταμφιέζεται και απορροφά τους οργανισμούς γύρω του.

➥ Μα, είναι δυνατόν; Ψηφίζουν οι νεωτεριστές, οι ολόφρεσκοι συριζιάνοι τούς βετεράνους πασοκτζήδες; Αυτοί που έλεγαν «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»; Ναι, αυτοί τους ψηφίζουν. Θέλουν σεμινάρια ανωτάτης πασοκικής τέχνης από τους καλύτερους…

➥ Δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα ο Καμίνης για δήμαρχος Αθηναίων! Μαυροντύθηκαν ήδη πολλές αποικίες κατσαρίδων και χίλια κοπάδια αρουραίων θρηνούν πάνω από τις μισάνοιχτες μπλε σακούλες απορριμμάτων.

➥ Μέγας ο κοπετός των μικροβίων, των ψύλλων, των μυγών και των κουνουπιών. Πού θα ξαναβρούν τέτοιες συνθήκες αναπαραγωγής και εξαπλώσεως σαν αυτές που διαμορφώθηκαν επί αλησμόνητου Καμίνη;

➥ Εγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο facebook: «Ολη η θητεία του σε μία φράση: Γιώργος Καμίνης, 8 χρόνια κατρουλίλα». Πράγματι, η καμίνεια περίοδος έχει ταυτιστεί στις συνειδήσεις πολλών Αθηναίων με οσμή αμμωνίας, ουρικού οξέος και διάφορων φωσφορικών θειικών και χλωριούχων αλάτων που εξατμίζονται.

➥ Βλέπεις φωτογραφία Καμίνη, νομίζεις ότι είσαι στο κέντρο της πρωτεύουσας που βρομάει και ζέχνει, και ψάχνεις στην τσάντα σου για αρωματικά μαντιλάκια εμποτισμένα στο ντετόλ. Σαν σκύλος του Παβλόφ. Πιφ και μπλιαχ!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα