ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 17.10.2018

➥ Ομάρ Αλ-Γκανάς. ισλαμιστής δημοτικός σύμβουλος στο Hӓssleholm της Σουηδίας. Εκλεγμένος με τους σοσιαλδημοκράτες. Σάρωσε σε ψήφους (μαντέψτε ποιοι τον ψήφισαν). Αφού μαντέψατε το εκλογικό κοινό του, κάντε και μια μαντεψιά για το κίνητρο.

➥ Ο Ομάρ Αλ-Γκανάς. Ο πιστός μουσουλμάνος δημοτικός σύμβουλος στο Hӓssleholm της Σουηδίας ίσως προτιμήθηκε επειδή έγραφε κάθε τόσο στον λογαριασμό του στο facebook ότι θέλει να σκοτώσει τον πρόεδρο του ΗΠΑ και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.

➥ Ο σοσιαλδημοκράτης ισλαμιστής και πλήρως… αφομοιώσιμος στη σουηδική κοινωνία Ομάρ Αλ-Γκανάς δεν περιορίστηκε σε αυτά τα «ταξίματα» δολοφονιών του Αμερικανού προέδρου και του Ισραηλινού πρωθυπουργού. Στο στόχαστρο των λεκτικών επιθέσεών του ήταν και οι γυναίκες.

➥ Ο μειονοτικός, ανήμπορος κι αδικημένος μουσουλμάνος Ομάρ Αλ-Γκανάς, όταν το θέμα παραέγινε βούκινο στη Σουηδία, υποχρεώθηκε σε παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο και σχολίασε ότι το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα του. Αυτά, είπε ο ίδιος, τα έγραφε… παλιά. Πολύ παλιά. Το 2016.

➥ Εχει δίκιο ο ανήμπορος μωαμεθανός Ομάρ Αλ-Γκανάς. Το 2016 είναι πολύ μακρινό παρελθόν. Τότε η Ελλάς ήταν στο Μνημόνιο και τώρα έχει σωθεί, και δένουν τα σκυλιά με χαλάλ λουκάνικα από κρέας καμήλας!

➥ Οταν η ίδια η είδηση δεν είναι μόνο σχόλιο αλλά βιβλίο ολόκληρο: Ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια μιας… ανάκρισης που δεν «πήγε καλά».

➥ Τι σου αγοράζουν τα λεφτά… Ακόμα κι αν αποδεικνύεται -με τρέλα και κορδέλα- δολοφονία δημοσιογράφου την οποία έκανε το ίδιο το κράτος που τον δίωκε, όλοι κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν…

➥ Το συμπέρασμα από τις ειδήσεις που προηγήθηκαν έχει ως εξής: Σουηδία + Σαουδική Αραβία = Σουηδική Αραβία.

➥ Και ποια χώρα που μας κουνάει το δάχτυλο και ομιλεί περί ηθικής έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία; Η Γερμανία, φυσικά! Αυτά είναι δράματα, μαντάμ Μέρκελ…

π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα