ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτη 18.10.2018

«Με πόνο καρδιάς» δήλωσε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση Κοτζιά ο Τσίπρας. Κι εμείς νιώσαμε κάτι ανάμεσα σε πονάκι και φαγούρα, αλλά ήταν σε άλλο μέρος του σώματος. Ο Κοτζιάς έγραψε στο τουίτερ ότι πήγαν να τον θάψουν, αλλά αυτός είναι σπόρος. Με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο σπόρος Κοτζιάς λειτούργησε σαν περονό-σπορος στα εθνικά μας αμπελοχώραφα.

Το κακό με την παραίτηση Κοτζιά είναι ότι δεν γνωρίζουμε τους αληθινούς λόγους που βρίσκονται πίσω της. Ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν θα τους μάθουμε ποτέ. Πρώτα θα μαθευτούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Κένεντι κι έπειτα μισή αλήθεια για την ελληνόφωνη χειριστοκρατία και τα καμώματά της.

Εγραψε ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, αρθρογράφος της «δημοκρατίας», στο facebook: «Καλό είναι να μαθαίνει ο πατριωτικός χώρος μετά την ολοκλήρωση της μεγαλοπρεπούς θητείας Κοτζιά ότι τα υβρίδια τύπου μαρξιστής-πατριώτης / νεορθόδοξος μαρξιστής-πατριώτης / πατριωτική Αριστερά είναι απλά μία Αριστερά που υποδύεται τον πατριωτισμό. Αριστερά και Πατριωτισμός είναι σαν τον Βρικόλακα που η κύρια διατροφική του συνήθεια είναι το σκόρδο».

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: «Τον Αλέξη Τσίπρα τοποθέτησε στο ΥΠΕΞ ο πρωθυπουργός Πάνος Καμμένος».

Στην εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του πολύτεκνου πατέρα (έχει 11 παιδιά, περιμένει το 12ο) Ζαχαρία Βέλτσιου: «Ολα παλεύονται αν υπάρχει υγεία, αν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου και δεν έχεις γκρίνια. Δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε στερηθεί κάτι, ούτε το φαγητό ούτε τη θέρμανση. Πιστεύω, ζούμε σαν βασιλιάδες! Βέβαια, δεν μπορούμε, για παράδειγμα, να πάμε όλοι μαζί διακοπές, αλλά δεν μας λείπουν».

Οσα είπε ο πατέρας των 11 παιδιών είναι ένα ταχύρυθμο μάθημα ζωής. Βιωμένη φιλοσοφία χωρίς πολυλογίες και μεγαλοστομίες. Ενα μικρό ποσοστό από το χάρισμα, την ευλογία Κυρίου, τη φώτιση και τις αντοχές του κ. Βέλτσιου να είχε η χώρα, κι όλα θα πήγαιναν καλά.

Πολλά τα λεφτά, Αρη! Η διαχρονική ατάκα του Σπύρου Καλογήρου προς τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία «Λόλα» έρχεται ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή τη μούγκα κυβερνήσεων και ΜΜΕ για το φριχτό έγκλημα που έκανε το ίδιο το κράτος της Σαουδικής Αραβίας στο προξενείο του στην Κωνσταντινούπολη με θύμα τον δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι.

«Αποκάλυψη-σοκ! Τον τεμάχιζαν μετά μουσικής για επτά λεπτά» έγραψε η «δημοκρατία» για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι. Σε τι κόσμο ζούμε…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα