ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρα 22.10.2018

➥ Αναλύσεις επί αναλύσεων για τον «μπαμπούλα» του εθνικισμού – δηλαδή για την άσκηση από την πλευρά των δυτικών του δικαιώματος στην ιδεολογική και πολιτική αυτοάμυνα. Αν τις διαβάσεις όλες, θα νομίσεις ότι ο εθνικισμός είναι το απόλυτο κακό. Είναι, όμως;

➥ Ο Τραμπ έχει αποκεφαλίσει αλυσοδεμένους αλλοθρήσκους, ντυμένους στα πορτοκαλί; Οχι. μουσουλμάνοι του ISIS το έχουν κάνει. Ο Σαλβίνι έχει κάψει ζωντανούς Κούρδους Γεζίντι; Οχι. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες το έχουν κάνει. Ο Ορμπαν έχει πατήσει με φορτηγό περαστικούς; Οχι. Μωαμεθανοί τζιχαντιστές το έχουν κάνει. Παρά ταύτα οι απανταχού «δικαιωματιστές» ανησυχούν για τον εθνικισμό των δυτικών, όχι για την υπαρκτή τρομοκρατία των ισλαμιστών.

➥ Οποιος δεν δέχεται βαποριές με μουσουλμάνους εποίκους στην πατρίδα του είναι ακροδεξιός. Οποιος δεν θέλει να εφαρμοστεί η σαρία στη χώρα του είναι απάνθρωπος, δολοφόνος, εθνικιστής. Οποιος δεν θέλει να τον κουμαντάρουν οι μουλάδες είναι φασίστας.

➥ Ενα από τα πιο παρανοϊκά σοφίσματα των μυαλοπωλών που χορηγεί ο Σόρος είναι η ταυτόχρονη υπεράσπιση των ομοφυλόφιλων κινηματιστών και των ισλαμιστών. Δηλαδή, υπάρχει μια δύναμη που προωθεί την ίδια στιγμή τους ομοφυλοφίλους, αλλά και εκείνους που τους πετάνε από τις ταράτσες!

➥ Η παράλληλη προώθηση των δύο ετερόκλητων και ασύμβατων μεταξύ τους τρόπων ζωής μόνο σε ένα συμπέρασμα οδηγεί, στη βούληση για υπονόμευση και την ακύρωση του δυτικού πολιτισμού.

➥ Βασικός εχθρός της Νέας Τάξης είναι η κοινή λογική. Δεν απέχουμε πολύ από την ημέρα που θα απαγορευτούν και οι απλές πράξεις της αριθμητικής (τύπου 1+1=2) ως «φασιστικός ακτιβισμός».

➥ Είδηση-σοκ: Ο Φλαμπουράρης ζει! Πάνω που νόμιζες ότι είναι ένα κίτρινο γράμμα στο ροζ συρτάρι του ΣΥΡΙΖΑ, μια θολή φωτογραφία κρεμασμένη σε παλιό κάδρο οινομαγειρείου της Ευριπίδου (κάθετος της Αθηνάς), έδωσε συνέντευξη.

➥ Τι είπε στη συνέντευξη; Φλαμπουράρης είναι. Τι θα πει; Την «Ιλιάδα» ανάποδα; Φλαμπουραρισμούς είπε – ένας από αυτούς ήταν στίχοι του Καβάφη. Τους χρησιμοποίησε ο βέβηλος για να σχολιάσει την αποχώρηση Κοτζιά από την κυβέρνηση. Σαν να χρησιμοποιείς χρυσό σπαθί φτιαγμένο στο Τολέδο για να κόβεις φέτα βαρελίσια.

➥ Αν θέλεις να είσαι σωστός και ισόρροπος, για να σχολιάσεις οτιδήποτε αφορά Κοτζιά, θα ανατρέξεις σε θυμοσοφίες που αναφέρονταν από τον Μίστερ Εθνικά Μπούτια στο Ερωτοδικείο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα