ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτη 23.10.2018

➥ Η «δημοκρατία» έγραψε ότι «ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Ξεπερνά το 1,5 δισ. € ο τζίρος που πραγματοποιούν 2.700 ιστοσελίδες που βρίσκονται στη μαύρη λίστα της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων». Υπάρχει, όμως, κι άλλος τζόγος, ακόμα καταστρεπτικότερος του παράνομου: ο πολιτικός.

➥ 360 δισ. € και βάλε μας κόστισε το ποντάρισμα σε «πιασμένα» και κουτσά άλογα, που νομίζαμε ότι πάνε… γκανιάν να κόψουν το νήμα.

➥ Κάθε φορά που νομίζουμε ότι βρήκαμε το σιγουράκι για να φύγουμε από την κρίση, πάμε κουβά! Και κάθε φορά πληρώνουμε ακόμα περισσότερα…

➥ Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε την υπερψήφιση συνταγματικών αλλαγών από το σκοπιανό Κοινοβούλιο: «Οι οκτώ ψήφοι που υπολείπονταν από το Κοινοβούλιο για να εξασφαλίσει την πλειοψηφία αποκτήθηκαν με εκβιασμό, απειλή και δωροδοκίες στους βουλευτές της αντιπολίτευσης… Συγκεκριμένα, ο πρέσβης των ΗΠΑ (σ.σ.: στα Σκόπια) βρισκόταν στο Κοινοβούλιο μέχρι το τέλος της ολομέλειας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κατεύθυνε τη διαδικασία».

➥ Φοβερή ανακάλυψη! Οι ΗΠΑ επηρέασαν, απείλησαν, λάδωσαν τους Σκοπιανούς! Σαν να λέμε ότι ο Πάπας είναι καθολικός και ότι το θαλασσινό νερό είναι αλμυρό.

➥ Οι Αμερικανοί έχουν αυτή τη δύσκολη αποστολή μπροστά τους: να πείθουν τους λαούς ότι οι ίδιοι αποφασίζουν για το μέλλον τους, αλλά ταυτόχρονα να τους πείθουν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν κάτι κόντρα στα συμφέροντα των ΗΠΑ.

➥ Πάντως, οι Σκοπιανοί βουλευτές που τα μάγκωσαν κάνουν καλή διαπραγμάτευση. Πούλησαν τοις μετρητοίς πατρίδα υπό διάλυση και αποκτούν άμεσα έθνος που δεν έχουν. Αλλοι (ονόματα και μη χωριό) πουλάνε μπιρ παρά την ψυχή τους, εθνικό χρυσό και πολιτισμικά διαμάντια για μια χούφτα δολάρια…

➥ Από τους μαθητές που εισέβαλαν στο γραφείο του Γαβρόγλου και διαμαρτύρονταν για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία ξεχώρισε ο λίαν σιτεμένος με το μούσι (βλέπε φωτογραφία). Μα καλά, βρε παιδί μου, πόσα χρόνια έκανες να τελειώσεις κάθε τάξη και είσαι ακόμα «μαθητής»;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα