ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτη 30.10.2018

➥ Θα έχουμε απολύσεις στο γραφείο Τύπου της αλβανικής αστυνομίας. Γιατί οι αλμπανέιρος να πληρώνουν γραφεία Τύπου όταν ο ελληνόφωνος καθεστωτικός Τύπος τα γράφει και τα μεταδίδει πιο αλμπανέζικα από τους ίδιους τους σκιπετάρους;

➥ Γιατί ο Ράμα (το βλέμμα του οποίου θυμίζει σκηνή «σπίντας» από την ταινία «Pulp Fiction» του Ταραντίνο) να τα σκάει για δελτία Τύπου όταν η Ελληνίς υπουργός Πολιτισμού δίνει μια εκδοχή των γεγονότων που βολεύει απολύτως τη χώρα του;

➥ Τα αλβανικά γραφεία Τύπου μπορεί να κάνουν λάθος στην υπηρέτηση των συμφερόντων της χώρας τους. Οι ελληνόφωνοι «αντιεθνικιστές με το αζημίωτο» δεν αστοχούν ποτέ στην αποστολή τους.

➥ Οποτε συγκρουόμαστε με την Τουρκία θα πουν ότι έχουν δίκιο οι Τούρκοι. Οταν οι Αλβανοί προκαλούν, οι «δικοί μας» θα πάρουν τη θέση και των νυν Αλβανών αλλά ακόμη και των Τσάμηδων. Για τα Σκόπια, ας μην το σχολιάσουμε. Τα βλέπουμε και τα λουζόμαστε διαρκώς.

➥ Δεν είναι τυχαία τα χάλια μας. Οταν αυτοί που υποτίθεται ότι παράγουν «σκέψη» και «ιδεολογία» στην Ελλάδα γαζώνουν ρετάλια της παρακμής και λειτουργούν σαν συνεργεία φασόν της υποτέλειας, οι Αλβανοί θα σκοτώνουν Ελληνες θεωρώντας ότι θα μείνουν ατιμώρητοι.

➥ Κακά τα ψέματα. Δεν είναι ζήτημα υλικής ισχύος ο σεβασμός του περίγυρου, αλλά πνευματικής κατεύθυνσης και πολιτικής εξουσίας. Ακόμα και πυρηνικά όπλα να είχε η Ελλάδα, με την υπάρχουσα πολιτική και «πνευματική» ελίτ θα υποχωρούμε ακόμα και σε διενέξεις με χώρες όπως η Μάλτα.

➥ Η Μέρκελ μετά τα απανωτά εκλογικά σφόλια που έφαγε ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματός της και δεν σκοπεύει να αναλάβει κανένα πολιτικό πόστο μετά τη λήξη της θητείας της, το 2021. Μα, καλά, θα έχει μείνει κάτι από Γερμανία έως το 2021;

➥ Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε κάναν ρόιδο την ευρωπαϊκή οικονομία παραφουσκώνοντας τις τσέπες των Γερμανών δισεκατομμυριούχων, τίγκαραν την Ευρώπη με ισλαμιστές, ξαναέφεραν στο προσκήνιο τον συνειρμό Γερμανία= Χίτλερ και τώρα η καγκελάριος απλώς αναλαμβάνει τις… πολιτικές ευθύνες!

➥ Αυτό το «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη και μένω στη θέση μου λέγοντας ότι θα παραιτηθώ σε δυόμισι χρόνια» κάτι και κάποιον θυμίζει. Λες να της πάσαρε την ιδέα ο Αλέξης;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα