ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 31.10.2018

«Ενώ στο ελληνικό έθνος θα έπρεπε να υπάρξει γενική κατακραυγή από κάθε Eλληνα πατριώτη για τη δολοφονία αυτού του Eλληνα πατριώτη, ξαφνικά ακούμε διαφόρους να έρχονται και να ενστερνίζονται την αλβανική… αποψούλα. […] Δεν γίνεται να υπάρχουν διάφοροι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα και διάφοροι εθνομηδενιστές αριστεροί που τρέχουν κατευθείαν να αμαυρώσουν τον Eλληνα πατριώτη».

Τα παραπάνω είπε σε βίντεο στον λογαριασμό του στο ΥouΤube ο ραβίνος Μαρδοχαίος Φριζής, εγγονός του Ελληνοεβραίου ήρωα του ελληνοϊταλικού πολέμου, συνταγματάρχη Φριζή.

Ο ραβίνος είπε επίσης στο ίδιο βίντεο: «Η Βόρειος Hπειρος είναι όντως ιστορική, ελληνική γη. Κι όχι μόνο η Βόρειος Ηπειρος. Κάποιος μου κόλλησε και μου είπε “υπάρχουν κι άλλα εδάφη. Να τα διεκδικήσουμε κι αυτά;”. Κι εγώ λέω “ναι”! Oπως εμείς οι Εβραίοι διεκδικούμε αυτά τα αρχαία ιστορικά εδάφη της γης του Ισραήλ, που πρέπει να απελευθερώσουμε από τον Αραβα μουσουλμάνο ισλαμιστή κατακτητή, το ίδιο πρέπει να κάνει κι ο ελληνικός λαός».

Oσα λέει στις διαδικτυακές εκπομπές του ο ραβίνος Φριζής σε υποχρεώνουν να αναρωτηθείς ποιος αγαπά και ποιος ωφελεί περισσότερο την Ελλάδα. Αυτός, ο πιστός Εβραίος Ισραηλινός, που μιλά, ή κάποιοι ελληνόφωνοι που σιωπούν;

Η εποχή μας, όπως και κάθε εποχή, δεν είναι για κιοτήδες. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τα εκθαμβωτικού κάλλους έργα τέχνης των προγόνων μας θα ήταν ανέφικτα δίχως τις λόγχες και τα ξίφη των στρατιών μας. Το ίδιο και η υπερχιλιετής αυτοκρατορία του Βυζαντίου.

Aνευ μάχης όλα χάνονται. Οι μόνοι χρήσιμοι λαπάδες είναι αυτοί που σερβίρονται στους ασθενείς στα νοσοκομεία. Αλλά κι αυτοί ακόμα προσπαθούν να τους αποφύγουν.

Οι Eλληνες, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη γη μας, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή μας και τον πολιτισμό μας, πρέπει να πολεμήσουμε με κάθε μέσο για αυτά. Με την αδράνεια χάνονται όλα και με τη σιωπή κάνουμε πλάτες σε όσους μας επιβουλεύονται.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα