ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευή 09.11.2018

➥ Σπάραξε η Ελλάδα με τις εικόνες από την κηδεία του Eλληνα ήρωα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα.

➥ Είναι μεγάλη λέξη η Ελλάδα, αλλά στενή για τους ανάξιους του Γένους. Στην Ελλάδα χωρούν μόνο εκείνοι που αγαπούν τη σημαία, σέβονται τον Θεό, αγωνίζονται για την πατρίδα και στηρίζουν τον θεσμό της οικογένειας. Οι άλλοι δεν σχετίζονται με το έθνος – μόνοι τους το φωνάζουν, άλλωστε.

➥ Ο Κατσίφας είναι μια μορφή που δεν θα ξεχαστεί. Διάλεξε δρόμο που οδηγεί στην αιώνια θύμηση των ανθρώπων. Τράβηξε μονοπάτι κακοτράχαλο, αυτό που βαδίζουν όλοι όσοι πέφτουν για την ιερή πατρίδα και τ’ όνομά τους γίνεται άσβεστο φως, που σκορπίζει τα σκοτάδια του φόβου.

➥ Ψήλωσε την Ελλάδα ο Κατσίφας. Οσο και να κονταίνουν την πατρίδα τα συμπλεγματικά ανθρωπάκια, οι λιποσακούλες και κακόσχημες κοπραποθήκες που παίρνουν το μέρος των εχθρών της Ελλάδας, βρίσκονται άντρες σαν το παλικάρι της Βορείου Ηπείρου και η Ελλάδα ανεβαίνει στα φτερά των ψυχών των ηρώων και πετάει ψηλά.

➥ Πόσο χλομά, ουτιδανά κι ανύπαρκτα τα χάρτινα είδωλα της τηλεόρασης, της σάπιας πολιτικής και της κατεστημένης «διανόησης» όταν τα βάλεις δίπλα σ’ έναν πολεμιστή που έπεσε για το έθνος και τον λαό.

➥ Το καθεστώς είναι ασφαλές όσο δεν γίνονται συγκρίσεις με αυταπόδεικτα αποτελέσματα και για όσο χρονικό διάστημα η γύμνια του καλύπτεται από το δυσώδες νέφος των ψεμάτων και της προπαγάνδας.

➥ Μόλις στη γωνιά φανούν τα μεγάλα αναστήματα, οι αντρειωμένες ψυχές και η ολόλαμπρη αλήθεια τα καθεστώτα διαλύονται και λιώνουν σαν χιονονιφάδες στον καύσωνα.

➥ Βάλτε από τη μια μεριά τον λεβέντη που σήκωσε ανάστημα ελληνικό απέναντι σ’ ένα κράτος μαφία και τους αρλεκίνους της διαφθοράς και τους αποτυχημένους ημιπαράφρονες που παρασιτούν σε βάρος της κοινωνίας, και βγάλτε συμπέρασμα…

➥ Η σπορά που άφησε πίσω του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι καλή, πλούσια και θα καρπίσει. Οι νέοι μπορεί να είναι αφελείς, αλλά δεν είναι κορόιδα. Κατάλαβαν γιατί σκοτώθηκε ο Ελληνας και επίσης κατάλαβαν γιατί πολλοί που είναι εδώ «ονομαστοί» πήραν το μέρος του εχθρού.

➥ Τους νέους που συγκίνησε, ενέπνευσε και κινητοποίησε ο σκοτωμός του Κατσίφα οι κοπροσακούλες της παρακμής με το θολωμένο βλέμμα θα τους βρουν μπροστά τους…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα