ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρα 12.11.2018

➥ Πολλές οι συμφορές που έχουν χτυπήσει την Ελλάδα, αλλά η τελευταία είναι πιο δυσκολοχώνευτη κι από το να καταπιείς αστακό μαζί με το κέλυφος. To ιλαρόν φως του Μένιου Φουρθιώτη δεν θα σκορπίζει πλέον τα σκότη της άγνοιας από τη συχνότητα του Open Beyond TV.

➥ Αιφνίδια η διακοπή της εμβριθούς εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» του κ. Φουρθιώτη, σαν τον κεραυνό που έπληξε την κάρα του Καπανέως, του Αργείου ήρωος που ζήτησε δαυλό για να κάψει την πόλη του Κάδμου, ακόμη και παρά «τη θέληση των θεών». Αντί για δαυλό, όμως, έλαβε κεραυνό από τον παντοτινάκτη Κεραύνιο Δία.

➥ Τον Καπανέα, τον γιο του Ιππονόου και της Αστυνόμης και μυθικό βασιλιά της Ωλένου, δεν τον ξέρουν οι Eλληνες που ψηφίζουν. Τον Φουρθιώτη τον γνωρίζουν και γι’ αυτό το σοκ ήταν βαρύ.

➥ Eγραψεν η Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ για την ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη Βουλή εις μνήμην του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Πρωτοβουλία του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη και όχι συλλογική απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων η ενός λεπτού σιγή σήμερα στη Βουλή…»

➥ Η κυρία Καββαδία, που προσλήφθηκε στην ΕΡΤ μέσω αποστολής… φαξ από πολιτικό γραφείο (είναι μια πρόοδος από την εποχή Μαυρογιαλούρου, όπου έστελναν μπιτόνια με λάδι), ανησύχησε μην τυχόν και παρεξηγήσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ για πατριωτικό κόμμα.

➥ Ας μην ανησυχεί η κυρία Καββαδία. Ούτε ένας Ελληνας στον κόσμο δεν πρόκειται να υποθέσει ότι ήταν πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να τιμηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Βουλή.

➥ Ενώ στους συριζαίους περίσσεψε η σιωπή για τα μνημονιακά αίσχη της κυβέρνησής τους, δεν τους περισσεύει ενός λεπτού σιγή για ένα παλικάρι που σκοτώθηκε για την πατρίδα.

➥ Αν ο Κατσίφας έπεφτε υπερασπιζόμενος χρηματαποστολή με ελληνικά χρήματα που θα πήγαιναν Βερολίνο (ως καταβληθέντα μνημονιακά λύτρα για την απαχθείσα ανεξαρτησία μας), θα τον τιμούσαν όλοι. Η σημαία, ο Χριστός και το έθνος θεωρούνται, όμως, «πασέ» από το σύστημα.

➥ Ηταν ωραίο το θέαμα μερικών πολιτικών που έτρεξαν στον Μαραθώνιο. Να τους βλέπεις να τρέχουν σαν κυνηγημένοι έχει ένα γούστο…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα