ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτη 13.11.2018

➥ Για να νιώθεις ασφαλής στην Ελλάδα πρέπει να είσαι αναρχικός, Ρουβίκωνας, ακροαριστερός, Ρομά, πρόσφυγας, λαθρομετανάστης, να ανήκεις σε ένα από τα 62 φύλα (εκτός του ανδρικού και του γυναικείου) ή όλα τα παραπάνω μαζί!

➥ Αν είσαι νοικοκυραίος, απλός φορολογούμενος, γκάγκαρος Ελληνας και -οϊμέ- αστυνομικός, απλά την έβαψες και δεν σε ξεπλένουν ο Ιορδάνης, ο Αμαζόνιος και ο Ρίο Γκράντε.

➥ Επί ΣΥΡΙΖΑ η αντιστροφή των αξιών δεν είναι με το σεις και με το σας. Είναι μπρούτα, απροσχημάτιστη, χύμα ρετσίνα. Ο απλός πολίτης, ο νομοταγής, το κορόιδο δηλαδή, αλλά και ο αστυνομικός είναι σάκοι του μποξ για τους «κοινωνικά ευαίσθητους» και τους «αγωνιστές».

➥ Αστυνομικοί έφαγαν αλύπητο ξύλο «εντός έδρας», δίπλα στη ΓΑΔΑ, έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας! Οι «σύντροφοι» ήταν καμιά πενηνταριά, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, και τέσσερις από αυτούς μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

➥ Λίγος καιρός ακόμα με την άκρα Αριστερά στην κυβέρνηση και οι αστυνομικοί δεν θα δικαιούνται περίθαλψη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο – θα λειτουργεί μόνο για να περιθάλπει αναρχικούς, Ρουβίκωνες, ακροαριστερούς, Ρομά, πρόσφυγες, λαθρομετανάστες ή όσους ανήκουν σε ένα από τα 62 φύλα (εκτός του ανδρικού και του γυναικείου).

➥ Φυσικά, πέρα από το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, πρέπει να ελεγχθεί και το τυπικό του πράγματος, που είναι η ουσία: ποιος απέτρεψε τους αστυνομικούς από το να κάνουν συλλήψεις και γιατί. Να βρεθεί αυτό το «αστέρι» και να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του.

➥ Κάθε εβδομάδα και ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τους αποδοχείς της κληρονομιάς του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ, που επιτίθενται εναντίον στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας. Κάθε εβδομάδα και μια καλοσχεδιασμένη ταπείνωση που αφήνεται ατιμώρητη και ακαταδίωκτη με άνωθεν εντολές.

➥ Φαντάσου άχτι που το είχαν οι απόγονοι των ηττημένων του Γράμμου να ξεχρεώσουν την ήττα του ’49…

➥ Βέβαια, η Ιστορία λέει ότι τα μαρξιστοτάδε και αναρχοδείνα κομπαρσιλίκια στην αρχή είναι θεματικά και νικηφόρα κι έπειτα διαλύονται – σαν τα κακά τα όνειρα…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα