ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 14.11.2018

«Θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη (!) θέλει η Aγκυρα» έγραψε η «δημοκρατία». Η πικρή αλήθεια είναι ότι με αυτή την ελληνόφωνη πολιτική «ελίτ» και αυτή την «Ευρώπη» η Τουρκία δεν θα αποκτήσει θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη, αλλά με τη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα!

➥ Oταν οι πολλοί επιλέγουν να είναι ανύπαρκτοι και υποχωρητικοί και οι λίγοι επιμένουν να είναι διεκδικητικοί και αποφασισμένοι, νικούν οι λίγοι. Αυτή η Ελλάδα και αυτή η Ευρωπαϊκή Ενωση μπορούν να σταματήσουν την Τουρκία, αλλά δεν το θέλουν!

➥ Η κεντρική ευρωπαϊκή επιλογή, που γίνεται ασμένως δεκτή από τους «δικούς» μας, είναι ο εξισλαμισμός και η καταστροφή των εθνικών και των θρησκευτικών χαρακτηριστικών μας. Οπότε, αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα, ο Ερντογάν θα φτάσει όπου θέλει, ανενόχλητος.

➥ Ο μόνος θεσμός που υπερασπίζονται λυσσωδώς οι ευρωγραφειοκράτες και οι ελληνόφωνοι είναι τα γκέι πράιντ. Εκεί, αν σπάσει νύχι, φύγει τρέσα και ξεμαδήσει εξτένσιον, θα γίνει επανάσταση!

➥ Παρόλο που οι Ευρωπαίοι υποτίθεται ότι κόβουν φλέβες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, απέρριψαν την πρόταση του Νότη Μαριά να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής με θέμα τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και την παραβίαση των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

➥ Από τους 27 Ελλαδίτες και Κύπριους ευρωβουλευτές στην ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο 10, εκ των οποίων ψήφισαν υπέρ οι Νότης Μαριάς, Ελένη Θεοχάρους, Γιώργος Κύρτσος, Λευτέρης Χριστοφόρου, Τάκης Χατζηγεωργίου, Λάμπρος Φουντούλης, Γιώργος Επιτήδειος και Λευτέρης Συναδινός, ενώ κατά ψήφισαν οι κ. Γραμματικάκης και Κύρκος.

➥ Αν ακυρωνόταν, όμως, παρέλαση γκέι λόγω αντίδρασης μητροπολίτη, οι Ευρωπαίοι θα είχαν κατεβάσει τα τανκς στην Ελλάδα και θα αγόραζαν ντουζίνες ξυραφάκια για να ξυρίσουν τον ιεράρχη.

➥ Θυμόσοφο σχόλιο αναγνώστη αστυνομικού για την Παπακώστα, που συνέστησε στα όργανα της τάξεως, με αφορμή των ξυλοδαρμό τριών ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. από αναρχικούς, «να εντείνουν την αυτοπροστασία τους»: «Το κακό είναι ότι η Παπακώστα έχει διοριστεί υπουργός. Το καλό είναι ότι κανείς υπουργός δεν μένει για πάντα…»

➥ Φαντάζεστε κάποια στιγμή στο μέλλον πρώην υπουργοί να ζητούν προστασία από την ΕΛ.ΑΣ. και το Αρχηγείο να τους συστήνει να… εντείνουν την αυτοπροστασία τους;

➥ Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα