ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτη 20.11.2018

➥ Ηταν τελικά «καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου. Δηλαδή, δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα που έπραττε όσα έπραττε. Είχε πλήρη επίγνωση. Ο μύθος που έχτισαν οι δικαιωματιστές καταρρέει με πάταγο.

➥ Σύμφωνα με εύρημα δημοσκόπησης για τα εθνικά θέματα που έκανε η Public Issue, ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετράει 60% αρνητικών γνωμών και ένα 32% θετικών! Δηλαδή, περίπου ένας στους τρεις Ελληνες τον συμπαθεί!

➥ Γιατί λένε ότι γουστάρουν Κοτζιά; Κάτι ρίχνουν στο νερό ή απλά μας φλιτάρουν! Αποκλείεται να μην έχουν «ζουμιά και σπρέι της χαράς» το ύδωρ κι ο αέρας που καταναλώνουν οι Ελληνες.

➥ Κι αν δεν μας ψεκάζουν ή δεν ρίχνουν κάτι στο νερό, τότε σίγουρα έχουν ελληνοποιηθεί πολλοί «κοινωνοί» του πολιτισμού μας από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τανζανία, Σομαλία, Λιβύη και Μπανγκλαντές. Δεν εξηγείται αλλιώς το 17% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση που δήλωσε ότι του… άρεσε η Συμφωνία των Πρεσπών.

➥ Η Συμφωνία των Πρεσπών, υπό κανονικές συνθήκες και με κανονικό αέρα και νερό, δεν αρέσει ούτε στα παράσιτα που φυτρώνουν στα ρείθρα των ελληνικών πεζοδρομίων. Το 17% των θετικών γνωμών είναι… απιθάνως απίθανο.

➥ Εκτός από τις θεωρίες συνωμοσίας μόνο ο συστηματικός αφελληνισμός που επιβάλλεται σταδιακά μέσω της α-Παιδείας και των ΜΜΕ μπορεί να σταθεί ως πειστική δικαιολογία για το 17% των θετικών γνωμών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το 32% που συμπαθεί Κοτζιά και το 28% που εκφράζεται θετικά για τον Σκοπιανό Ζάεφ.

➥ Με τους «συνωστισμούς» της Σμύρνης χώρεσε πολύς ανθελληνισμός στα μυαλά των Ελλήνων…

➥ Στη δημοσκόπηση το «δείγμα» ερωτήθηκε και για τον Αμερικανό πρέσβη Πάιατ (στη φωτό σκάβει μαζί με τον Καμίνη). Λες και καίγεται καρφί (είτε σε εμάς είτε στην υπερδύναμη) τι νιώθει η κοινή γνώμη για το πρόσωπο. Ο θεσμός του πρεσβευτή των ΗΠΑ απασχολεί τις δύο χώρες, όχι το πρόσωπο.

➥ Ο κ. Πάιατ είναι ένας διπλωμάτης που ανήκει στους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ και προσπαθεί, μέσω της υπερδραστηριότητος, να επιβιώσει σ’ ένα ρεπουμπλικανικό περιβάλλον. Αυτό είναι όλο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα