ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 21.11.2018

➥ Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία 29χρονου ΗΜΕΔΑΠΟΥ (προσέξτε το αυτό) που αποπειράθηκε να βιάσει τέσσερις γυναίκες στους Αμπελοκήπους. Τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

➥ Ο ΗΜΕΔΑΠΟΣ ονομάζεται ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλης του Ρούμπεν και της Παζ, γεννηθείς στις 9-5-1989 στην Αθήνα. Βλέποντας τη φωτογραφία του καταλαβαίνεις ποιοι παπανδρέλληνες θα αποφασίζουν για λογαριασμό μας στο άμεσο μέλλον. Δεν βρισκόμαστε στο παρά πέντε της οριστικής απώλειας ελέγχου αλλά στο και πέντε!

➥ Ποιος άραγε να είναι κοντοχωριανός με τον ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλη; Πώς ετυμολογείται το όνομά του; Θα είμεθα επιστημονικά ακριβείς αν πούμε ότι το πρώτο συνθετικό είναι το Μάκα και το δεύτερο (το Παγκάλ) φαντάζει γνώριμο; Ερωτήματα που φύονται σε ανθοκήπια της νέας τάξης σαν το ιδικό μας.

➥ Ανθρωπισμού συνέχεια: H ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε τέσσερις διαρρήκτες που μπούκαραν σε σπίτι στην Κοζάνη για να το «ψειρίσουν». Οι ξαλαφρωτές ήταν «πρόσφυγες» από τη Συρία και φιλοξενούνται σε… ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών.

➥ Ας μη ρέπουμε στην κακοπιστία και στον ρατσισμό. Οι φίλοι πρόσφυγες που μπούκαραν στην οικία και πιάστηκαν, καθώς λένε, στα «πράσα» ίσως να ξέμειναν από ζάχαρη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και να πήγαν στην Κοζάνη να ξεμουδιάσουν και να δανειστούν.

➥ Οι Μεξικανοί, που είναι παγκοσμίως γνωστοί και για το διαρκές λαθρομεταναστευτικό κύμα τους στις ΗΠΑ, έχουν φουρκιστεί με την παρουσία 3.000 Kεντροαμερικανών λαθρομεταναστών στην πατρίδα τους!

➥ Στην Τιχουάνα του Μεξικού (πόλη που συνορεύει με τις ΗΠΑ) οι Μεξικανοί κατηγορούν τους λαθρομετανάστες ότι γεμίζουν βρομιά τη χώρα τους, αποτελούν κίνδυνο για την περιοχή, πραγματοποιούν «εισβολή».

➥ Μάλιστα ο Juan Manuel Gastélum, δήμαρχος της πόλης, διαδήλωσε εναντίον των λαθρομεταναστών φορώντας καπελάκι (σαν αυτά που φοράει ο Ντόναλντ Τραμπ) με το σύνθημα «Κάντε την Τιχουάνα σπουδαία ξανά».

➥ Οι Μεξικανοί θέλουν λαθρομετανάστευση, αρκεί να την κάνουν αυτοί. Οταν την κάνουν άλλοι, ξεσηκώνονται (και καλά κάνουν).
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα