ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευή 23.11.2018

➥ 86 χρονών. Ανώνυμη για το σύστημα. Δεν δίνουν όνομα και πρόσωπο τα ΜΜΕ που ονοματίζουν με καμάρι και συγκίνηση κάθε φορέα παρακμής, κάνοντας παντιέρα τη μορφή του. Παραβίασαν το ιερό άσυλο της οικίας της. Τη λήστεψαν, τη φίμωσαν, την έδεσαν. Λύθηκε, ενημέρωσε την κόρη της, λύγισε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πέθανε.

➥ Η 86χρονη ήταν ακόμα ένας εχθρός του συστήματος. Φαντάζει ακραία η διαπίστωση; Μια απλή γυναίκα, χωρίς λεφτά πολλά, σωματοφύλακες και ακολούθους, με σπίτι στα Καμίνια, εχθρός του συστήματος; Μα, ναι. Αυτοί είναι οι απόλυτοι εχθροί του εφιάλτη μας. Οι απλοί, κανονικοί Eλληνες.

➥ Οι πάστορες της ανωμαλίας, οι λατρευτές της εκτροπής και οι αρχάγγελοι της πτώσης εχθρεύονται τους απλούς ανθρώπους, τους πολλούς. Δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό; Δεν το υποπτεύεται κανείς;

➥ Με τόσες αναπομπές ύμνων στις «μειονότητες» και τόσους αφορισμούς στους «νοικοκυραίους» από ΜΜΕ και σάπια «διανόηση» θα έπρεπε όλοι να το έχουμε αντιληφθεί. Οι πολλοί φυσιολογικοί αντιμετωπίζονται σαν θηράματα από τους λίγους διαταραγμένους.

➥ Δεν σε γουστάρουν όσοι βλέπεις στην τηλεόραση. Δεν νοιάζονται. Δεν τους αφοράς εσύ, τα παιδιά, οι σεβάσμιοι γέροντες γονείς σου, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, κανείς. Σαν το μανιτάρι φυτρώνει η διασημότητά τους, πάνω στις κοπριές.

➥ Κι είναι παράξενο. Οσο πολεμούν την κανονική πλειονότητα οι λίγοι διαταραγμένοι άλλο τόσο ποντάρουν οι πολλοί τη σωτηρία τους στους ολετήρες. Το αρνί πιστεύει ότι ο λύκος έχει κάθε συμφέρον να το κρατάει χαρούμενο και ζωντανό.

➥ Η 86χρονη γυναίκα απέδρασε πρώτα από τα δεσμά των ληστών κι ύστερα από τα δεσμά της ύλης, εκείνης που τόσο τη χρειάζονται οι λεγεώνες των ψευδοπροφητών της «πολιτικής» και της «ενημέρωσης».

➥ Να ξεχαστεί γρήγορα η 86χρονη θέλουν οι λίγοι. Βάρος τούς ήταν. Κακό παράδειγμα τη θεωρούν. Γιατί να ζει μόνη κι ανεξάρτητη αντί να είναι άστεγη ή ρημαγμένο κορμί σε κρεβάτι ιδρύματος ή νοσοκομείου;

➥ Γι’ αυτό ξαμόλησαν τα σκυλιά του θανάτου, τους εθισμένους με το έγκλημα, εναντίον της κι εναντίον των πολλών. Για να ξεπαστρεύουν τον ντόπιο πληθυσμό και να ευφραίνονται με την τσίκνα από τις καμένες σάρκες του ελληνικού έθνους.

➥ Εσεται ήμαρ, όμως. Μια ημέρα θα καταστεί αποφράς για τους μισούντες ημάς. Μια ημέρα οι Ελληνες θα βρουν και δόρυ και ασπίδα για να αμυνθούν. Και ξέρουν καλά να τα χειρίζονται.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα