Πώς να επιβιώσεις στην Ελλάδα

Βασική αποστολή κάθε έμβιου όντος είναι τω όντι η συνέχιση της ζωής του, όχι η πληρωμή Εφορίας και ΕΦΚΑΑκούς εκεί! Πού καταντήσαμε! Φτάσανε να λένε ότι το κράτος δεν σε αφήνει να ζήσεις αξιοπρεπώς (οι πιο κακόπιστοι λένε ότι δεν σε αφήνει να ζήσεις γενικώς) και ότι σε ξεζουμίζει με γνωστούς και άγνωστους φόρους, πρόστιμα, ξεγυρισμένες εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και ξεχειλωμένα δημοτικά τέλη…

Φυσικά και το ελληνόφωνο κράτος σε αφήνει να ζήσεις χωρίς να σε ταλαιπωρεί με όλα αυτά τα προαναφερθέντα αλμυρούτσικα «βασανάκια». Σε αφήνει να ζήσεις αλλού, σε άλλο κράτος. Εχεις ακούσει ποτέ να φεύγει απόσπασμα εκτελεστών από την Ελλάδα για να κουμπουριάσει Ελληνα που έφυγε; Κάθε άλλο!

Η καλολαδωμένη και συνάμα σκουριασμένη κρατική μηχανή όχι μόνο δεν εμποδίζει τους Ελληνες να μεταναστεύσουν, ενθαρρύνει κιόλας αυτή την τάση. Το μόνο που ζητάει από τους μετανάστες είναι να πάρουν για τα καλά των ομματιών τους και να μην ξαναγυρίσουν.

Να φύγουν για πάντα, αφήνοντας πίσω τους τα ακίνητά τους ώστε να διανεμηθούν αργότερα, εντελώς δωρεάν, στους αναξιοπαθούντες ισλαμιστές που κάνουν τον κόπο να επιβιβάζονται στα κρουαζιερόπλοια της Ερντογάν Τουρς και να μας έρχονται εδώ.

Από την άλλη, αν θέλεις ντε και σώνει να μείνεις εδώ και να καταλαμβάνεις χώρο που προορίζεται να δοθεί στους εποίκους και στους μελλοντικούς ψηφοφόρους της Αριστεράς και της προόδου (και στη συνέχεια του βέρου ισλαμικού κόμματος), πρέπει να είσαι σύννομος.

Να μην κάνεις τίποτις αρκουδιές και μπαγαποντιές, όπως αυτοί οι κροίσοι στο καφενείο στο χωριό Ραβενή στη Θεσπρωτία, όπου απασχολούνταν… λάθρα η μητέρα του ιδιοκτήτη και η πεθερά του αδελφού του. Εκεί κλιμάκιο του δοξασμένου και τιμημένου ΕΦΚΑ έπραξε τα δέοντα.

Επέβαλε το πρόστιμο 21.000 ευρώ (τιμή γνωριμίας) στον αδίστακτο κερδοσκόπο, αποκαθιστώντας τη νομιμότητα στην Ελλάδα του Ακη, του Γιάννου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου και άλλων σπουδαίων σοσιαλιστών και κοινωνικών αναμορφωτών.

Ετσι πρέπει να είσαι (ή να γίνεις, αν δεν είσαι), αν θέλεις να επιβιώσεις στην Ελλάδα. Πεντακάθαρος, νομιμόφρων, άψογος καθ’ όλα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα