ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 12/06/2020

➥ Ο Μητσοτάκης διά του Πέτσα έδωσε κρατική διαφήμιση στο παγκοσμίως άγνωστο μπλογκ του Μένιου Φουρθιώτη, το οποίο φαίνεται να φτιάχτηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό. Αυτό υποστηρίζει άρθρο του documentonews.gr, το οποίο αναφέρει: «Εντελώς απροκάλυπτα η κυβέρνηση μοίρασε ζεστό χρήμα στο παντελώς άγνωστο blog protieidisinews.blogspot.com που εμφανίζεται να έχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για τον λόγο αυτό».

➥ Μάλλον κακόπιστη η κριτική προς το πνευματικό δημιούργημα του διαπρεπούς ακαδημαϊκού, λαμπρού Ελληνος και πιστοποιημένης αρετής δημοσιογράφου Μένιου Φουρθιώτη.

➥ Μα, ποιος άλλος λόγος υπάρχει για τη δημιουργία ιστολογίου από τον Φουρθιώτη από το να υποδεχτεί εν χορδαίς και οργάνοις το ζεστό κρατικό χρήμα; Πού θα βρει καλύτερη φωλέα ο ταξιδιάρικος παράς που πληρώνουν οι πολίτες στο κράτος από τα ταμεία των επιχειρήσεων Φουρθιώτη;

➥ Αλλωστε, ως φορολογούμενοι πολίτες δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Ο Πέτσας μάς έχει διαβεβαιώσει ότι όσα ΜΜΕ εισέπραξαν κρατική διαφήμιση περί κορονοϊού «λειτουργούν πληρώντας κριτήρια αντικειμενικότητας και αμεροληψίας και τηρώντας τις αρχές της ηθικής και δεοντολογίας, συνεκτιμώμενης της αξιοπιστίας των μέσων αναφορικά με τη μη αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων (fake news) και τη μη πρόκληση σύγχυσης στο κοινό».

➥ «Αντικειμενικότητα, αμεροληψία, ηθική, δεοντολογία, αξιοπιστία». Μόλις ακούς αυτές τις λέξεις, ο νους σου πάει μόνο σε ένα πρόσωπο: στον Μένιο Φουρθιώτη! Ποιος άλλος έχει περιλάβει στις δηλώσεις του άυλου ηθικού και πνευματικού εισοδήματός του όλες αυτές τις αρχές και αξίες; Μόνο ο Μένιος ο Φουρθιώτης!

➥ Η στήλη προτείνει στον κ. Μητσοτάκη να εντάξει τον Μένιο Φουρθιώτη στο κυβερνητικό σχήμα και να του δώσει και μια αντιπροεδρία στο κόμμα δίπλα στον Αδωνι. Θα αποτελέσουν καταπληκτικό πολιτικό δίδυμο, με πλούσιες τηλεοπτικές αναφορές και ερείσματα.

➥ Ασχετο με τα παραπάνω, αλλά πρέπει να αναφερθεί: Ο εκμπανανισμός του κράτους και του πολιτεύματος προχωρεί πολύ πιο… ταχιά απ’ όσο νομίζαμε.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα