ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 08/07/2020

➥ Φυσικά και είναι σύμπτωση ότι τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίαζε σταθμούς του μετρό και την Τρίτη στούκαρε συρμός του ΗΣΑΠ στον σταθμό της Κηφισιάς και στο ατύχημα τραυματίστηκαν οκτώ επιβάτες.

➥ Προς Θεού, δεν είναι γκαντέμης ο πρωθυπουργός στις μέρες του οποίου ξέσπασε μόνο μια πανδημιούλα, τόση δα, και διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη η ελληνική οικονομία.

➥ Μια χαρά γουρλής είναι ο άνθρωπος. Ειδικά στους ανθρώπους που τον συμπαθούν και τον λιβανίζουν νύχτα μέρα φέρνει πολλή τύχη και μπόλικα έσοδα. Αν διαβάσετε τη λίστα Πέτσα, θα σας σηκωθεί η πέτσα από τη συγκίνηση για τους κόπους των πιστών του Κυριάκου, που ανταμείβονται.

➥ Φυσικά και είναι επιτυχημένος ο δήμαρχος Αθηναίων (ανιψιός του πρωθυπουργού και γιος της πρώην υπουργού Εξωτερικών) Κώστας Μπακογιάννης. Το έργο που αφήνει στο πέρασμά του είναι ανάλογο των αποδεδειγμένων ικανοτήτων του.

➥ Όλοι οι Αθηναίοι έχουν να το λένε πόσο εμπνευσμένο, πρωτότυπο, οικονομικό και λειτουργικό είναι για την πόλη να μποτιλιάρονται ανά πάσα στιγμή από το Ψυχικό μέχρι το Μοσχάτο επειδή ο Κώστας Μπακογιάννης ζήλεψε την ανύπαρκτη δόξα του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό και αντιγράφει το χαρουμενούλικο στιλάκι του.

➥ Όλο το κέντρο της πρωτευούσης μοσχοβολά από τα μαραμένα δέντρα και λουλούδια που χρυσοπληρώθηκαν για να γίνουν ξερόκλαδα μέσα στις μεταλλικές… τεφροδόχους τους κάτω από τον αγριεμένο ήλιο του Ιουλίου.

➥ Μεγάλη τύχη και ακόμα μεγαλύτερη η τιμή, αλλά και η προίκα για την Ελλάδα μας, ο ακλόνητος θεσμός της οικογενειοκρατίας.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα