ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 10/09/2020

➥ Ο Michael Levitt μπορεί να μην είναι τόσο ευσυγκίνητος όσο ο Τσιόδρας και νταής σαν τον Χαρδαλιά, αλλά κάτι έχει κάνει κι αυτός στη ζωή του. Διδάσκει Βιοφυσική και Δομική Βιολογία στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ και στο Κέμπριτζ. Έχει πάρει κι ένα Νόμπελ Χημείας το 2013.

➥ Αυτές οι λεπτομέρειες στο βιογραφικό του (Στάνφορντ, Κέμπριτζ και Νόμπελ) δεν μπορούν να ισοφαρίσουν την αντικειμενικότητα διατύπωσης άποψης που παρέχουν τα 20.000.000 ευρώ του Πέτσα, αλλά μάλλον πρέπει να αναφερθούν, έτσι για την τιμή των όπλων.

➥ Αυτός, λοιπόν, ο καθηγητάκος, που δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά στους προαναφερθέντες Τσιόδρα και Χαρδαλιά, στον μέγα Μαγιορκίνη, στον δυσοίωνο Σύψα και στους λοιπούς αστέρες της τηλεπανδημίας, έγραψε στο twitter για τις μάσκες:

➥ «Είναι λογικό. Μια μικρή δόση ιού θα μπορούσε να βοηθήσει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος. Η χρήση μάσκας ήταν τόσο αμφιλεγόμενη. Στην αρχή δεν τη συνιστούσαν, ύστερα έγινε ένας τρόπος προστασίας των άλλων και τώρα είναι ένας τρόπος για να παίρνουμε μικροδόσεις του ιού.

➥»Με λοιμώξεις, όπως ο Covid-19, η συμμόρφωση δεν χρειάζεται να είναι 100%. Δώστε στους ανθρώπους την ελευθερία να αποφασίζουν!»

➥ Αν τολμούσε να τα πει αυτά στην Ελλάδα των λατρευτών της μάσκας, των ευσυγκίνητων λοιμωξιολόγων, των στρατηγών τσέπης και των εισαγγελάτων θα τον έδεναν χειροπόδαρα και θα τον έστελναν καταναγκαστικά έργα στη Μόρια να ξαναχτίσει μόνος του τις οικίες των ευέξαπτων λαθρομεταναστών.

➥ Δηλώσεις όπως του Michael Levitt δεν έχουν μόνο ιατρική σημασία, αλλά και πολιτική. Δείχνουν πόσο κοτσαμπάσικο και τριτοκοσμικό είναι το σύστημα στην Ελλάδα, που ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη, την ίδια στιγμή που ο «δημοσιογραφικός» κόσμος χειροκροτεί τους λογοκριτές.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα