ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 16/09/2020

➥ Οι Ευρωπαίοι δεν μας στηρίζουν. Οι Αμερικανοί μάς κοροϊδεύουν. Όλοι, πλην των Γάλλων, κάνουν γαλιφιές στην Τουρκία. Όμως, οι Ελληνες (μέχρι νεωτέρας) έχουμε στρατηγικό σύμμαχο τον Θεό.

➥ Ο Κύριος μας έχει φτάσει έως σήμερα εδώ που βρισκόμαστε, παρά τον συστηματικό πόλεμο που δέχεται το έθνος μας από τους ξένους αλλά και από τον δυσκολότερο εχθρό όλων: τον εσωτερικό.

➥ Οι Ελληνες είναι οι χειρότεροι και πιο ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων – με πιο ισχυρό απ’ όλους να είναι ο… κυβερνητικός.

➥ Οι εκάστοτε κυβερνήσεις είτε από πρόθεση είτε από σκαστή ανικανότητα έχουν κάνει τόση ζημιά στην Ελλάδα όση δεν κατάφεραν οι Τούρκοι της Ευρώπης (οι Γερμανοί, δηλαδή), οι Τούρκοι της… Τουρκίας, οι Ρωμαίοι, οι Αραβες, οι Πέρσες και κάθε περαστικός.

➥ Όταν θέλεις κράτος στιβαρό με κυβέρνηση οργανωμένη σού προκύπτει η Κεραμέως με τις μάσκες τεντόπανα και τα παγουρίνο που χωρούν μισό σφηνάκι νερό.

➥ Φαντάσου η Κεραμέως της αριστείας και της Τριμερούς Επιτροπής να είχε και καμιά δυσκολότερη αποστολή από το να παραδώσει μερικές μάσκες σε παιδιά και εκπαιδευτικούς. Θα την είχαμε κάνει από κούπες.

➥ Όταν θέλεις κράτος ευέλικτο με κατανόηση για τους πολίτες και γρήγορο στις αποφάσεις σού κάνουν προσπέραση από τα δεξιά με τον ΕΝΦΙΑ και σου φρενάρουν απότομα κάθε επιχειρηματική πρωτοβουλία με ένα απίθανο χαρτομάνι που σου ζητούν να τους προσκομίσεις.

➥ Η πατρίδα μας έχει αντέξει τόσες κυβερνήσεις, επιδρομές, επιδημίες, κατοχές, θεομηνίες για έναν μόνο λόγο: επειδή έτσι θέλει ο Θεός. Δίχως Εκείνον θα είχαμε πνιγεί στην πρώτη ψιχάλα.

➥ Και με την απόλυτη υπερδύναμη, που ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Θεός, προσπαθούν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών να μας χαλάσουν τις σχέσεις.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα