ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 21/09/2020

➥ Οταν ακούτε από την εξουσία φράσεις του τύπου «οι ακρίτες μας στον Εβρο», «θα αγωνιστούμε για τα σύνορά μας», «δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω», «οι υπερασπιστές της εδαφικής μας ακεραιότητας» κι άλλα τέτοια παρόμοια, να είστε σίγουροι ότι έρχονται ακόμα μεγαλύτερες υποχωρήσεις στα εθνικά, σε όλους τους τομείς, και τεράστιες… αβαρίες.

➥ Επίσης, όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις υπεράσπισης εθνικών συμφερόντων θα βρουν μαύρο μπελά. Θα αντιμετωπιστούν από τους θεσμούς τουλάχιστον σαν κακούργοι.

➥ Ουδείς ωφέλησε την Ελλάδα ατιμώρητος. Από αυτόν τον κανόνα δεν ξέφυγε ούτε η περίπτωση του πατριώτη κτηνοτρόφου στον Εβρο, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδο Τούρκων λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

➥ Η αδέκαστη και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη φιλοδώρησε αυτόν που αντιστάθηκε στην εισβολή με 26 μήνες φυλάκισης, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά, ενώ στους Τούρκους που αποπειράθηκαν να μπουκάρουν στην Ελλάδα (και τελικά τα κατάφεραν) και επιτέθηκαν στον Ελληνα κτηνοτρόφο αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ οι γυναίκες τους αθωώθηκαν.

➥ Το όλο σύστημα στην Ελλάδα δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να εργάζεται συστηματικά και πυρετωδώς για την αλλαγή της πληθυσμιακής σύστασης της χώρας.

➥ Να και μια παράπλευρη ωφέλεια (για το σύστημα) της τρομολαγνικής καμπάνιας για τον κορονοϊό: Οι Ελληνες, ύστερα από μερικούς δυνατούς βομβαρδισμούς εντυπώσεων από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ, περιορίζουν τις μετακινήσεις (ενώ οι «ευπαθείς» ομάδες συνεχίζουν να κυκλοφορούν με τους ίδιους ρυθμούς) και όταν τελειώσει η ιστορία της πανδημίας, η όψη της χώρας θα έχει αλλάξει για τα καλά.

➥ Με το λοκ ντάουν του Μαρτίου νομοθετήθηκε η σύσταση 28 ισλαμικών πόλεων στην επικράτεια. Με το δεύτερο κύμα πάλι κάτι θα γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

➥ Επίσης, και μόνο που βλέπεις τη φάτσα του Σύψα στην τιβί, σου κόβεται κάθε διάθεση για οτιδήποτε. Ούτε βόλτα θέλεις ούτε φαγητό ούτε ποτό. Βοηθά πολύ όσους κάνουν δίαιτα…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα