ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 23/03/2021

➤ Είναι τόσο επιτυχημένη η κυβερνητική πολιτική για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ώστε έρχονται φύλλα πορείας σε γιατρούς για να πάνε (ξυρισμένοι, γυαλισμένοι, κομβιωμένοι, με ξηρά τροφή τριών ημερών) επίστρατοι!

➤ Αυτό κι αν είναι πετυχεσιά του Μητσοτάκη. Να έχει επιβάλει καραντίνα από Νοέμβριο, να έχει διαλύσει την οικονομία για τα καλά, να σκάνε από τη στενοχώρια τους και το στρες μερικά εκατομμύρια Ελληνες, για να τιγκάρουν στο φινάλε οι Εντατικές με ασθενείς!

➤ Αυτή τη συνταγή- απόλυτη καραντίνα, που αυστηροποιείται ανά εβδομάδα, και στο τέλος κατάρρευση του συστήματος- δεν χρειάζεται να έχεις πάει Χάρβαρντ και να έχεις κληρονομήσει την πρωθυπουργία από τον μπαμπά για να την εφαρμόσεις.

➤ Ακόμα κι ένας αδαής, που βγαίνει ντίρλα από το μεθύσι από καφενείο έπειτα από μια ολονύχτια μάχη μπιρίμπας και «Θανάση», μπορεί να σου κάνει την Ελλάδα χωράφι. Δεν είναι ανάγκη να ταΐζεις ολόκληρη πολιτική οικογένεια από τον δημόσιο κορβανά για να καταστρέψεις την Ελλάδα.

➤ Πάντως, μέχρι τώρα, δεν επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ οι πληροφορίες που λένε ότι οι νεοσύλλεκτοι γιατροί, μόλις καταταγούν στα νοσοκομεία, πρέπει να «πάρουν» 50 κάμψεις φωνάζοντας ρυθμικά «Μα-ρέ-βα Υ-πέρ-κομ-ψη! Κυ-ριά-κος Μω-υ-σής!».

➤ Αλήθεια, έχει αρκετό καιρό η υπέρκομψη πρωθυπουργική σύζυγος να μας προτείνει να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτούμε στον αέρα.

➤ Εμείς θα χειροκροτήσουμε, πάντως, μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να πουλήσει μερικά από τα 32 ακίνητα που κατέχει για να διαθέσει το ποσό στο υπουργείο Υγείας και να δημιουργηθούν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να προσληφθεί προσωπικό.

➤ Τι στην ευχή τα χρειάζεται και τα 32 ακίνητα; Είπαμε, έχει μεγάλο σόι, αλλά σε τόσα τετραγωνικά χωράει ολόκληρο χωριό…

➤ Κι ο Παπαδημούλης, που ‘χει κι αυτός 38 ακίνητα και είναι και ψυχοπονιάρης αριστερός, να δώσει καμιά εικοσαριά για τον φτωχό και τον άρρωστο. Μην είναι τόσο ταμαχιάρης…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα