ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 27/05/2021

➤Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με μια ανάρτηση «φωτιά» στο twitter έκλεισε μια για πάντα τα στόματα των μηδενιστών εθνικιζόντων που αμφισβητούν τη χρησιμότητα του εισοδισμού στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

➤ Οι μηδενιστές εθνικίζοντες ισχυρίζονται ότι όσοι επιδιώκουν πατριωτικό εισοδισμό στη Νέα Δημοκρατία το μόνο που καταφέρνουν είναι νεοδημοκρατικό εισοδισμό στον εαυτό τους – κάτι που, ασφαλώς, δεν ισχύει.

➤ Ο μάχιμος και μαχητικός πατριώτης και συνάμα λόγιος, ευαίσθητος ποιητής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξέρει να κάνει πολιτική. Επίσης ξέρει, ως δημοσιογράφος που πολέμησε για την πατρίδα στην άπαρτη ελληνοκεντρική πολεμίστρα του Σκάι, του Τατσόπουλου και του Ατζούν Ιλιτζαλί, τη δύναμη του συνδυασμού «εικόνα και λόγος».

➤ Γι’ αυτό πόσταρε στο twitter τη φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαρίεις δίπλα στον πρωθυπουργικό σκύλο, ο οποίος ονομάζεται Peanut. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σκαμπάζει από ελληνικό πολιτισμό όσο σκαμπάζει ο μέσος κάτοικος της Χασιάς από την αφροτζάζ σκηνή της Αρούμπα, δεν βρήκε ελληνικό όνομα για τον σκύλο. Τον βάφτισε Peanut, που στα ελληνικά σημαίνει φιστίκι.

➤ Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ ελληνολάτρης βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στέλνοντας ένα ηχηρό εθνικιστικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, έγραψε στο twitter: «Παρέα με τον Φυστίκη».

➤ Προσέξατε σημειολογία! Και Φυστίκης με Φ κεφαλαίο και κατάληξη αρσενικού σε ήτα και σίγμα – Φυστίκης, όπως λέμε Γιώργης, Βασίλης κ.ά. Η στιβαρή, μπρούτα ανδροπρέπεια της ορθογραφίας είναι πρόδηλη.

➤ Επιπλέον, το Φυστίκης είναι γραμμένο με την παλαιά ορθογραφία, όπου το φυστίκι γραφόταν με ύψιλον και όχι με ιώτα. Κοντολογίς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πέρα από το απροκάλυπτο αντριλίκι και την denim αρρενωπότητα, έπεμψε και μήνυμα γλωσσικής παραδοσιοκρατίας.

➤ Για το τέλος, το σημαντικότερο: Το παλικάρι μας έγραψε Φυστίκης, όχι Peanut. Η Ελλάς πάνω απ’ όλους και όλα. Τρέμε, Κούλη ξενομανή. Ενα μεγάλο μπράβο στον ελληνολάτρη Κωνσταντίνο Μπογδάνο κι ένα ακόμη μεγαλύτερο στους ψηφοφόρους του.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα