ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 10/06/2021

➤ Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δεσμό με γνωστή τενίστρια. Η είδηση είναι μάλλον αδιάφορη, αλλά ενδέχεται να σου προκαλέσει μια τόση δα αποστροφή, αν σκεφτείς ότι προβάλλεται για πολιτικούς λόγους.

➤ Αμα τω ακούσματι της ειδήσεως γεννιέται, δίχως δεύτερη κουβέντα, η υποψία ότι προετοιμάζεται ακόμα μία φουρνιά της οικογένειας Μητσοτάκη για να μισθοδοτηθεί από το Δημόσιο.

➤ Τους μεγάλους έρωτες, τους γάμους, τους σοβαρούς δεσμούς δεν τους κρεμάς στα τσιγκέλια των ΜΜΕ. Έλεγε η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη: «Υποπτεύομαι βαθύτατα όσους διαφημίζουν την ευτυχία τους, ακόμη κι εμένα, όποτε το έχω κάνει».

➤ Άσε που, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ο κόσμος δεν πολυψήνεται με την ιστορία αγάπης ενός πλούσιου νέου (που ο μπαμπάς του είναι πρωθυπουργός, γιος πρωθυπουργού) με μια διάσημη τενίστρια.

➤ Ο άνεργος νέος, που δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι του, δεν δακρύζει βλέποντας τον μικρό Μητσοτάκη (με κατεβασμένη τη μάσκα, παρακαλώ) να φωνάζει «ζητωμπράβο» στην καλή του, στο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι.

➤ Οι μπατίρηδες, που πληρώνουν τα χαϊλίκια των πολιτικών, δεν συγκινούνται από τις ιστορίες πολυτελείας των πρωθυπουργικών γόνων.

➤ Εμείς στην Ελλάδα, ως πολιτικά όντα, έχουμε πάει πολλά κλικ πίσω από τη βασιλεία! Αντί για δημοκρατία, όπου κυβερνούν οι πολίτες, έχουμε φατρίες, όπου τα σόγια κάνουν κουμάντο.

➤ Οι φατρίες κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν φυλές, οι φυλές να ενωθούν σε πόλεις, οι πόλεις να συγκροτήσουν βασίλειο κι έπειτα να προκύψει η δημοκρατική πολιτεία. Ομως, τώρα έχουμε τα σόγια, που μας έχουν ρουφήξει το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

➤ Και κάτι για το τέλος: Τα προσωπικά δεδομένα τα ξεχάσαμε; Δεν μας κουνούν όλη την ώρα το δάχτυλο ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε στις κρεβατοκάμαρες των άλλων; Ας μην μπαίνουμε τότε. Ούτε αν το θελήσουν οι ίδιοι.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα