ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 25/08/2021

➤ Συμπέρασμα για τα χθεσινά: Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης τιμωρεί τους πολίτες αν έχουν ιδέες που δεν του αρέσουν και δεν του καίγεται καρφί για την υγεία μας φαίνεται και από το εξής απλό: Στους ανεμβολίαστους φοιτητές, που βρίσκονται σε ηλικία να ψηφίζουν (και από τους οποίους ακούγεται συχνότατα η υβριστική φράση που είναι της μοδός), ο πρωθυπουργός επιβάλλει πρόστιμο 20 ευρώ την εβδομάδα υπό τη μορφή των ράπιντ τεστ που θα καλούνται να πληρώσουν.

➤ Στους μαθητές αρκεί το σελφ τεστ, το οποίο παρέχεται δωρεάν. Επίσης, στους εμβολιασμένους δεν θα χρεώνει κάτι για το ράπιντ τεστ. Προσοχή: και στους εμβολιασμένους αλλά και στους ανεμβολίαστους, αν νοσήσουν, η ασθένεια θα είναι η ίδια, αλλά η αντιμετώπισή της διαφορετική από την κυβέρνηση.

➤ Επιπλέον, είναι εξοργιστικό που κάθονται και ο Μητσοτάκης και οι πλούσιοι υπουργοί του με τα εκατοντάδες ακίνητα να μιλούν για «πατριωτικό καθήκον» και «μερίδιο ευθύνης» και άλλα ευμεγέθη… φίδια.

➤ Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, αν σας πονά τόσο το θέμα του πατριωτικού καθήκοντος και το μερίδιο ευθύνης το οποίο αναλογεί στους κυβερνώντες, γιατί δεν δώσατε δυο – τρία από τα 36 ακίνητα που δηλώνετε στο «Πόθεν Εσχες» σας για να στεγαστούν οικογένειες της Ευβοίας ή της Βαρυμπόμπης, οι οποίες είδαν τα σπίτια τους να καίγονται με ανέμους εντάσεως ενός και δύο μποφόρ;

➤ Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, το πατριωτικό καθήκον και το μερίδιο ευθύνης τα αναγνωρίζετε και τα μνημονεύετε μόνο όταν αφορούν τις τσέπες των άλλων; Οι ερωτήσεις αυτές, φυσικά, δεν πρόκειται να απαντηθούν, διότι δεν χρειάζεται καν απάντηση. Οι πράξεις και οι παραλείψεις έχουν μιλήσει από μόνες τους.

➤ Και το σημαντικότερο όλων: Ανήμερα της γιορτής του αγίου Κοσμά του Αιτωλού (φωτό) η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει την επιβολή καθεστώτος απαρτχάιντ για όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτό θα τους πάει ακριβώς εκεί που πρέπει να πηγαίνουν όλα τα ανελεύθερα και αντικοινωνικά καθεστώτα, που επικαλούνται «το καλό μας» και την «υγεία μας».
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα