ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 30/08/2021

➤ Οι Αμερικανοί έφυγαν από το Αφγανιστάν και άρχισαν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον… στόχων. Ο εχθρός τους (τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι ίδιοι) παραμένει ο ίδιος: οι τρομοκράτες. Οι Ταλιμπάν, το Ισλαμικό Κράτος και οι συναφείς οργανώσεις. Δεν έχει αλλάξει ο Μανωλιός. Δεν έχει βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Η μόνη διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τώρα οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν από απόσταση ασφαλείας.

➤ Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση των ΗΠΑ με τους Ταλιμπάν θυμίζει πολύ τα χωρισμένα ζευγάρια. Τη μισή μέρα διαπραγματεύονται και την άλλη μισή μαλλιοτραβιούνται.

➤ Κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο αλλά, δυστυχώς, αποτελεί στο μεγαλύτερο μέρος του αλήθεια. Οι Ταλιμπάν έχουν τόσο πολλά αμερικανικά όπλα, ώστε μπορούν άνετα να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ – όχι η χώρα τους, το Αφγανιστάν, αλλά οι ίδιοι οι Ταλιμπάν!

➤ Χθες έγινε μνημόσυνο και στον Γράμμο και στο Βίτσι για τους νεκρούς του Εθνικού Στρατού, που έδωσαν το αίμα τους για να επιτευχθεί η συντριβή των κομμουνιστών τον Αύγουστο του 1949.

➤ Μεταξύ των ηττημένων βρίσκονταν αρκετοί Σλάβοι που περίμεναν σε περίπτωση νίκης του αποκαλούμενου «δημοκρατικού» στρατού να πάρουν για προίκα τους τη Μακεδονία μας. Αυτοί ηττήθηκαν πριν από περίπου επτά δεκαετίες, αλλά οι ιδεολογικοί συνεχιστές τους κατάφεραν να υλοποιήσουν τα όνειρα των υπαιτίων του αιματοκυλίσματος με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτό: ό,τι έχουν καταφέρει τα όπλα να ακυρωθεί από το μελάνι.
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα