ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 9/11/2021

➤ Είναι θεσπέσια ιδέα να προστατεύεται το κοινό που κάθεται στις πλατείες από τους ανεμβολίαστους θαμώνες στα υπαίθρια τραπεζοκαθίσματα ταβερνών και καφετεριών.

➤ Ναι, να κάνουν οι αχρείοι ανεμβολίαστοι φορολογούμενοι ράπιντ τεστ με δικά τους έξοδα, να είναι όλοι ασφαλείς και στη συνέχεια να μπαίνουν στα σαρδελοκούτια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

➤ Εκεί, στα τρένα, στα λεωφορεία, στα τραμ, στα τρόλεϊ θα βρίσκονται και οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι, χωρίς ράπιντ τεστ.

➤ Θα είναι πακτωμένοι δίπλα σε αλλοδαπούς από Πακιστάν, Αφγανιστάν και Σομαλία, που σπάνια θυμούνται να φορέσουν μάσκα.

➤ Στα υπαίθρια τραπεζοκαθίσματα κολλάει, στα φισκαρισμένα βαγόνια δεν κολλάει.

➤ Κι όλοι αυτοί που ευθύνονται για τα χάλια στα ΜΜΜ κινούνται με κρατικές λιμουζίνες και ταυτόχρονα ενθαρρύνουν ή συμμετέχουν διαφημιστικές καμπάνιες εναντίον της αυτοκίνησης και υπέρ της μετακίνησης με ΜΜΜ – ενώ θα έπρεπε σε εποχή πανδημίας να παροτρύνουν τον κόσμο να μετακινείται με Ι.Χ.

➤ Η ευαισθησία της κυβέρνησης για την υγεία των πολιτών είναι συγκλονιστική. Κάνει αυτό ακριβώς που χρειάζεται στις κατάλληλες κοινωνικές ομάδες.

➤ Επειδή στους Ελληνες κολλάει και παρακολλάει ο ιός, τους ελέγχει διαρκώς, τους προστιμάρει ανηλεώς και επιστρατεύει το σύνολο των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. για να καταστείλει τους απείθαρχους και επικίνδυνους ανεμβολίαστους, που μπορεί να αποτολμήσουν να πιουν έναν καφέ σε καφενείο χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

➤ Από την άλλη, τα εκλεκτά παιδιά της, τους… επενδυτές από την Αφρική και την Ασία, τους αφήνει ελεύθερους. Τους ισλαμιστές εποίκους τούς εμπιστεύεται, ρε παιδάκι μου, δεν τους πιέζει να κάνουν το ένα ή το άλλο, το αφήνει στην κρίση τους.

➤ Φυσικά, στα παραπάνω υπάρχει και μια παράμετρος η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο πεδίο του παράδοξου: πολλοί εκ των ανεμβολίαστων έχουν ψηφίσει αυτούς που τους υβρίζουν, τους περιορίζουν, τους επιβάλλουν ένα σωρό απαγορεύσεις και τους υποβάλλουν σε έξοδα με τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ.

➤ Επιπλέον, υπάρχει και κάτι που δεν είναι απλώς παράδοξο, αλλά ξεπερνά τα όρια της τρέλας: αρκετοί εκ των ανεμβολίαστων που έχουν ψηφίσει τους διώκτες τους σκοπεύουν να το ξανακάνουν!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα