ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 18/11/2021

➤Χθες είχαμε την επετειακή ακύρωση της υστεροφημίας των συμμετεχόντων στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ορισμένοι… μπράβοι με ιδεολογικό φερετζέ, που υποτίθεται ότι τιμούν τους νέους που βρέθηκαν εντός του Πολυτεχνείου, έχοντας απέναντί τους το στρατιωτικό καθεστώς, συμπεριφέρθηκαν σαν κάφροι – όπως πάντα.

➤ Εριξαν ξύλο σε όλους όσοι δεν τους «κάνουν» πολιτικά (ίσως και φατσικά), πέταξαν στεφάνια, φώναξαν αθλιότητες, έβρισαν, κόπρισαν, ύψωσαν γροθιές και αποχώρησαν ησύχως.

➤ Τι άλλο χειρότερο θα μπορούσαν να πράξουν όλοι αυτοί οι Νεάντερταλ για να κάνουν τον λαό να νιώθει αποστροφή στο άκουσμα της επετείου;

➤ Η επέτειος αρχικά διασύρθηκε από τους πιστολάδες της 17Ν, που βάφτισαν την τρομοκρατική οργάνωσή τους με την ημερομηνία της εξέγερσης και δολοφονούσαν κόσμο εν ονόματι του λαού (πόσα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του λαού ποτέ δεν θα μάθουμε).

➤ Υστερα από τους φονιάδες της τρομοκρατίας είχαμε τους οπαδούς τους, που «καπέλωσαν» την επέτειο και έδειξαν πόσο την τιμούν καταστρέφοντας το κέντρο της Αθήνας, ρίχνοντας μολότοφ, ξυλοκοπώντας ιδεολογικούς αντιπάλους και κάνοντας ό,τι ερχόταν στην ξερή κεφαλή τους.

➤ Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, έχεις και τις σχολικές γιορτές να υποχρεώνουν τους μαθητές να ακούνε τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες κάθε χρόνο, τραβηγμένες από τα μαλλιά και από τα πόδια, με καθηγητές και δασκάλους να προσπαθούν να απευθυνθούν στους νέους με «ξύλινη» γλώσσα και στιλάκι της δεκαετίας του ’70.

➤ Αφού κανείς δεν τσιμπάει, ρε παιδιά, με τις ιστορίες σας, γιατί επιμένετε; Αφού οι μαθητές γελάνε πίσω από την πλάτη σας με όσα τσαμπουνάτε, γιατί τα συνεχίζετε;

➤ Και το κερασάκι στην τούρτα: Οι πολυεκατομμυριούχοι καρπωτές της ανάμνησης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τους βρίσκεις σε επαύλεις, σε πολυτελή θέρετρα, σε ξενοδοχεία πεντάστερα, σε εστιατόρια με αστέρια Μισελέν, σε φόρουμ δισεκατομμυριούχων, που αγχώνονται για το παρόν και το μέλλον των φτωχών.

➤ Νισάφι πια με την υποκρισία! Και να θέλαμε να… ψωνίσουμε από το στοκ των ιδεών σας, δεν μας περισσεύει ούτε σεντ.

➤ Το Πολυτεχνείο δεν συγκινεί πια. Βρείτε άλλη φάμπρικα να κονομήσετε και να εκτονωθείτε.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα