ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 10/12/2021

➤ Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγραψε γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια στο twitter ότι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» της οποίας ήταν επικεφαλής έβγαλε ντοκιμαντέρ για τον εαυτό της! Προσέξτε, δεν έκλεισε τις εργασίες της με σειρά ντοκιμαντέρ για το 1821, αλλά για το δικό της έργο.

➤ Και ανακοίνωσε πομπωδώς η Γιάννα Αγγελοπούλου: «Οπως έγραψε ο Ευριπίδης, “τίποτα δεν τελειώνει αν δεν περάσει από τη γλώσσα”. Ούτε το έργο της Greece 2021. Στο τέλος της διαδρομής αισθανόμαστε ότι πρέπει να αφηγηθούμε τα πράγματα έτσι όπως έγιναν. Οπως θα δείτε στο ντοκιμαντέρ που φτιάξαμε εν είδει απολογισμού, τα καταφέραμε»*.

➤ Οι απαντήσεις των χρηστών του twitter ήταν οι αναμενόμενες. Παρατίθενται ενδεικτικά μερικές από αυτές.

➤@NexVs9 Καταφέρατε να εκμηδενίσετε την επέτειο από τη συνείδηση του σύγχρονου Ελληνα, να την αγνοήσουν εντελώς οι νέοι και να παρουσιάσετε το όραμά σας περί ιστορικού αναθεωρητισμού της Επανάστασης, μέσω διαστρέβλωσης πηγών, ψευδών γεγονότων, μπλοκαρίσματος διαφωνούντων κ.λπ. Μπράβο!

➤@Elmil Δεν μπορώ να πω, κάποια από τα συνολάκια που φορέσατε εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση ήταν επιτυχημένα.

➤@Periklis_Gian Απλά τα σκ@τώσατε!

➤@talaipwria Θυμίστε μας λίγο το θέμα που αναλάβατε…

➤@GZERITIS Αχρηστη! Ασ’ τον Ευρυπίδη, αυτός άφησε έργο, εσύ κατάφερες να μετατρέψεις τα 200 χρόνια από μια από τις σημαντικότερες στιγμές του Ελληνισμού σε κιτσαριό πασαρέλα για πάρτι σου!

➤@GrandOldRight τολμώ να πω ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περισσότερα θα είχαν γίνει… Δυστυχώς πετάξατε στα σκουπίδια μία ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά μας 5 πράγματα για το έθνος μας. Κρίμα.

➤@NikosV37968175 Το μόνο που κατορθώσατε είναι, έπειτα των υπερκοστολογημένων Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που μας άφησαν ως κληρονομιά χρέη και εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, να σπαταλήσετε για άλλη μία φορά τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών για να ικανοποιήσετε τη ματαιοδοξία σας.

➤*Διαγωνισμός! Οποιος ανακαλύψει τι κατάφερε η Επιτροπή της Γιάννας κερδίζει μπαγιάτικη τουλούμπα από συνοικιακό καφεζαχαροπλαστείο, που ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα