ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 21/12/2021

➤ Μια ωραία ατμόσφαιρα! Ακούμε τις… απιθανότερες ειδήσεις! Τις καλυτερότερες των καλυτέρων!

➤ Μπορεί, λένε, και λοκντάουν να γίνει, μπορεί να κάνουμε και ράπιντ τεστ με δικά μας έξοδα (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) και μπορεί στο φινάλε να παραγγείλουμε έναν ζουρλομανδύα, που να χωράει δέκα εκατομμύρια ήδη σαλταρισμένους ανθρώπους και να το φορέσουμε όλοι μαζί!

➤ Η κυβέρνηση, τελικά, δεν έχει χάσει την μπάλα, διότι ουδέποτε την είχε. Εβλεπε τι έκανε η Γερμανία, μάθαινε τι λέγανε οι εταιρίες, έριχνε δυο-τρία νταηλίκια στην πιάτσα, έτσι για το γούστο, και περνούσαν οι μέρες.

➤ Δανείζεται ο Κυριάκος από τη Μιχαλού (καμιά 53αριά δισ. ευρώ), αλλά της χρωστάμε μόνο εμείς.

➤ Οταν αποχωρήσει ο λατρεμένος Μητσοτάκης από την εξουσία, θα μας αφήσει τον λογαριασμό, θα πει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη και θα αρχίσει τους παραθερισμούς και τα τσιμπούσια του σε όλα τα μαγευτικά θέρετρα Ανατολής και Δύσης.

➤ Σιγά μην κάτσει να σκάσει ή να μοιραστεί μαζί μας το βάρος των χρεών που εκείνος έχει δημιουργήσει.

➤ Επίσης, όταν θα είμαστε για πολλοστή φορά ξανά-μανά χρεοκοπημένοι, θα αρχίσουν πάλι τα ίδια. Θα κυκλοφορεί ο τάδε γιος κι ο δείνα εγγονός-τρισέγγονος του Κυριάκου, θα φωτογραφίζεται στα περιοδικά ο μπατζανάκης του γιου του ξαδέλφου της κουνιάδας του κολλητού του Κώστα Μπακογιάννη και θα προετοιμάζονται όλοι μαζί να ξαναψηφιστούν από τον… κυρίαρχο λαό.

➤ Η απόδραση από το υπάρχον αδιέξοδο δεν φαίνεται εύκολη. Το κακό το διαδέχεται το χειρότερο και το γελοίο το γελοιωδέστερο. Η μόνη λύση που μπορεί να σκεφτεί και να προτείνει η στήλη είναι η ακόλουθη:

➤ Ράπιντ τεστ νοημοσύνης στο σύνολο του πληθυσμού!

➤ Οσοι έχουν προσβληθεί από τον βάκιλο του παλαιοκομματισμού να τεθούν σε εκλογική καραντίνα μέχρι να ξεχρεώσει η πατρίς το χρέος που δημιούργησαν οι «σωτήρες» της!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα