ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 05/01/2022

➤ Ο Κώστας Λεφάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και είπε για τον Μητσοτάκη ότι «με τον Δία μαζί και τον Ποσειδώνα, είναι στο χέρι του να χειριστεί τα πράγματα και να έχει έναν δεύτερο γύρο επιτυχίας».

➤ Κοντολογίς, επιφανής εκπρόσωπος της Αστρολογίας θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός τραβάει από άσο και μπορεί, πιθανότατα, να βγάλει δεκάρι στον επόμενο γύρο του παιγνίου.

➤ Αστρολόγοι δεν είμεθα, και αυτή την τέχνη και δεν την κατέχομεν, και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να την κατακτήσουμε. Ωστόσο, μιας και υποληπτόμεθα κάθε τεχνίτη και μάστορα, θα ζητούσαμε μία χάρη από τους αστρολόγους: να μας δείξουν τις προβλέψεις τους στα τέλη του 2019 για το 2020.

➤ Ο κορονοϊός ήταν, βρε παιδί μου, ένα γεγονός τεράστιο, πλανητικών διαστάσεων, βαρύτατων συνεπειών και η κολόνια του διαρκεί δύο χρόνια. Λογικά τόσοι πολλοί και δεινοί αστρολόγοι που υπάρχουν και διαπρέπουν στην Ελλάδα θα το είχαν προβλέψει.

➤ Δεν θα είχαν δημοσιοποιήσει πρόβλεψη αόριστη και γενικόλογη, αλλά κάτι σαφές. Δεν θα ήτο λογικό να δουν την παγκόσμια αρρώστια που μας χτύπησε και συνεχίζει να μας χτυπά σαν Παριανός ψαράς που παραγουλιάζει χταπόδι στα βράχια;

➤ Ας κάνουν τον κόπο οι αξιότιμοι προφήτες μας να μας δείξουν τις επιτυχείς προβλέψεις τους για τον κορονοϊό στα τέλη του 2019. Κι αν αυτοί δεν δύνανται, ας το κάνουν, βρε παιδί μου, οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι που κάθε τόσο τους καλούν στις τηλεοπτικές εκπομπές τους και τους αποθεώνουν.

➤ Είμαστε όλοι… αυτιά για να τους ακούσουμε.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα