ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 18/01/2022

➤ Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε στο facebook για γιατρούς, όπως η Παγώνη και ο Βασιλακόπουλος: «Φίλοι μου, είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ενα είναι σίγουρο, ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πώς ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως οι Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε, τι ζούμε».

➤ Η Παγώνη απάντησε: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπολοίπους εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος. […] Σε όλους αρέσει να κάνουν τους γιατρούς. Βεβαίως, για να κάνεις τον γιατρό, πρέπει να έχεις σπουδάσει και 15 χρόνια».

➤ Ποιος/α εκ των δύο (Γονίδης – Παγώνη) έχει δίκιο σε τούτον τον μακρόθεν διαξιφισμό μπορούμε να το συμπεράνουμε αν έχουμε κατά νου τα εξής:

➤ 1. Οταν πας σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, είσαι 100% σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις. Οταν πας να σε γιάνουν ο Βασιλακόπουλος και η Παγώνη, δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα γιατρευτείς. Σταυροκοπιέσαι μέχρι να τη σκαπουλάρεις και ανάβεις και μια ντουζίνα λαμπάδες στον άγιο ίσα με το μπόι του Αντετοκούνμπο.

➤ 2. Ο Σταμάτης Γονίδης είναι λαοφιλής καλλιτέχνης. Λογικό θα ήτο να εμφανίζεται συχνότατα στα ΜΜΕ. Ο Βασιλακόπουλος και η Παγώνη είναι γιατροί. Είναι αφύσικο να μην μπορούμε να… γλιτώσουμε από τα πρόσωπά τους όταν κάνουμε ζάπινγκ. Για κάθε φορά που είδαμε Γονίδη στην τηλεόραση αντιστοιχούν 111 φορές που παρακολουθήσαμε Βασιλακόπουλο και Παγώνη.

➤ 3. Ο Γονίδης ουδέποτε καμάρωσε ότι παρέβη τον νόμο και δεν έστειλε SMS στην πρώτη καραντίνα. Η Παγώνη το παραδέχτηκε χαμογελώντας…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα