ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 04/03/2022

➤ Τόσες ημέρες πόλεμος και δεν έχουμε δει την κλασική αμερικανική φαντασμαγορία των αδιάκοπων βομβαρδισμών κατοικημένων περιοχών, τηλεοπτικών σταθμών, πρεσβειών τρίτων χωρών και άλλων ξεκούδουνων στόχων, που επέλεγαν οι εκλεκτοί σύμμαχοί μας και έπλητταν τα πανέξυπνα όπλα τους…

➤ Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, οι Αμερικανοί μπορεί να έκαναν συντρίμμια ολόκληρες χώρες, αλλά είχαν δίκιο, διότι αυτοί είναι καλοί και εξάγουν δημοκρατία – ακόμα και σε τόπους όπου οι κάτοικοι δεν έχουν σκοπό να… ψωνίσουν την αμερικανική εκδοχή του «προϊόντος».

➤ Να, πάρτε για παράδειγμα τους Σέρβους: Υποχρέωσαν ολόκληρο έγκριτο περιοδικό, το «ΤΙΜΕ», να βάλει τίτλο εξωφύλλου «Γονατίζοντας τους Σέρβους. Οι μαζικοί βομβαρδισμοί ανοίγουν την πόρτα στην ειρήνη». Γλυκό και ανθρωπιστικό δεν δείχνει;

➤ Οι Αμερικανοί είχαν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό, όπως απέδειξε το γεγονός ότι ουδείς εξ αυτών δικάστηκε από Διεθνές Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου (κάτι το οποίο είναι αδύνατον, μια και οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν ότι αυτό το δικαστήριο έχει δικαιοδοσία να δικάζει Αμερικανούς).

➤ Οι άλλες χώρες παράγουν εγκληματίες πολέμου, διότι είναι κακές (ειδικά όσες το όνομά τους ξεκινά από «Ρω-» και καταλήγει σε «-σία»). Οι ΗΠΑ όχι, διότι οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο, στον Λευκό Οίκο, στο Κογκρέσο και το υπουργείο Εξωτερικών είναι καλοί και ψυχοπονιάρηδες. Αυτό αποδεικνύεται και από τις ταινίες του Χόλιγουντ!

➤ Και οι δικοί μας πολιτικοί είναι καλοί – τουλάχιστον όσοι ξεροσταλιάζουν για να πάρουν μια πολυπόθητη πρόσκληση για το πάρτι της Ημέρας Ανεξαρτησίας, που γίνεται στην πρεσβευτική κατοικία του εκάστοτε ανθύπατου.

➤ Γι’ αυτό να έχετε εμπιστοσύνη και στον καλοκάγαθο Γιάνκη και στον Ευρωπαίο, αλλά και στον ελληνόφωνο ουραγό του, που περιμένει κάνα χαρτζιλικάκι με ανοιχτή την παλάμη και κυρτωμένη τη σπονδυλική στήλη.

➤ Λονγκ λιβ, Αμέρικα!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα