ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 16/03/2022

➤ Τι σημαίνει να πλησιάζουν εκλογές; Αυτό που διαβάζουμε στο άρθρο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων: «Μεγάλη επιχείρηση για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος πραγματοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 200 αστυνομικοί, από ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ, “Πάνθηρες”, Τροχαία και Ασφάλεια».

➤ Τι σημαίνει ότι θα αποπειραθεί να εκλεγεί με σταυρό ο νυν βουλευτής Επικρατείας και υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος; Οτι θα διαβάζουμε συχνά (μέχρι τις κάλπες, δηλαδή) δηλώσεις του, όπως αυτή που έκανε για την προεκλογική φιέστα ασφάλειας:

➤ «Η σημερινή πολύπλευρη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας είναι τμήμα ενός συνολικού οργανωμένου σχεδίου. Με τη συνεχή δράση μας επιφέρουμε καίρια πλήγματα στην παράνομη μετανάστευση, στο εμπόριο ναρκωτικών και στο παράνομο εμπόριο, που βλάπτει τις νόμιμες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους».

➤ Ολα τα παραπάνω πρέπει να σχετίζονται και με τη ραγδαία απαξίωση των πολιτικών «μετοχών» του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη (φωτό), ο οποίος έχει φιλοδοξίες για παραπάνω, όταν πανεύκολα τα θαλασσώνει στα παρακάτω.

➤ Είχε την εντύπωση ότι οι Αθηναίοι θα τον χειροκροτούν για τη συναυλία του Ρουβά την Πρωτοχρονιά σαν εκστασιασμένοι ιθαγενείς σε τελετή γονιμότητας και θα πάνε στις κάλπες για να τον ξαναψηφίσουν με την ανάμνηση του 17λεπτου σόου, το οποίο χρυσοπλήρωσαν.

➤ Κι όμως, δεν είναι λίγοι οι ψηφοφόροι του που σκοπεύουν να τον «μαυρίσουν» και για τον Ρουβά και για τα δέντρα που κόπηκαν, για την πλατεία Κολωνακίου, που έγινε γιαπί, για τη μάστιγα των γκράφιτι, ακόμα και σε αρχαιολογικούς χώρους, για την εγκληματικότητα στην Αθήνα, για τον Μεγάλο Περίπατο-Περίγελω, για την κακογουστιά του αγάλματος της Μαρίας Κάλλας, για τη μετατροπή της πρωτεύουσας της χώρας σε αφροασιατική πόλη και για τη δυσωδία που κυριαρχεί σ’ ένα πολύ μεγάλο τμήμα της πόλης.

➤ Πάντως, με φιέστες ασφάλειας δεν σώζονται τα κρίσιμα πολιτικά «ματς».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα