ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Μ. Πέμπτης 21/04/2022

➤Με χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι έληξε πρόωρα μεν αλλά επιτυχώς το Πρωτάθλημα Γλίτσας 2022. Υπάρχει νικήτρια και νικητής, που κατόρθωσαν η μεν με τα λόγια και ο δε με την έκδηλη ευαρέσκεια στο άκουσμά τους να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και σήκωσαν την κούπα.

➤Και είπεν μία κυρία σε προσφώνησή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια επισκέψεώς του στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας:

➤«Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε στη δύσκολη αυτή στιγμή στη διακυβέρνηση της χώρας πρωθυπουργό εσάς! Θεωρούσα τον πατέρα σας τον πιο ντόμπρο και τον πιο ειλικρινή πρωθυπουργό της Ελλάδας που πέρασε, το οποίο [sic] επάξια θεωρώ ότι συνεχίζετε εσείς!

➤»Είσαστε ειλικρινής και λέτε την αλήθεια! Ποτέ δεν είπατε ψέματα! Λέτε την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι, στον ελληνικό λαό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!»

➤Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε εκστασιασμένος τα λεκτικά σάλια και τις γλίτσες να τρέχουν κρουνηδόν από το ορθάνοιχτο στόμα της κυρίας, ενώ δίπλα του ξεχώριζε η μορφή του βουλευτή της Ν.Δ. Δημητρίου Κωνσταντίνου Μαρκοπούλου, ο οποίος αποπειράθηκε να κλέψει την παράσταση: ήταν ο μόνος μασκοφόρος (και ουχί εκδικητής) σε μια αμάσκωτη ομήγυρη!

➤Κι όσοι αποπειρώνται να ασχοληθούν με τη συγγραφή σεναρίων για κωμικές σειρές, ταινίες, με σατιρικά διηγήματα και μυθιστορήματα πρασινίζουν από τη ζήλια και σκέφτονται πόσο τους ξεπερνά η αχαλίνωτη πραγματικότητα…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα